2777
2789
عنوان

5دی تولدم بود

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 39 پست

منم‌امروز تولدم بودم هرسال غم تو دلم بودم ، و خیلی‌نازاحت میشدم از اینکه دیگران تحویل نگرفتن امساال اولین سالی بود که از ته دلم دعا کردم ارزوی خوشحالی کردم برای خانوادم‌اصلا حس بد نداشنم بااینکه تولدیم‌نگرفتیم‌فقط خودم یگم‌شیرینی گرفتم حالم خوب بود و خوشحال بودم ، بنظرم دارم از نظر روحی به بلوغ میرسم‌متاسفانه‌پارسال شرایط بسیاز بدی داشتم و وفسرده بودم حالم خیلی بد بود حتی باشوهرم‌دعوام شد‌اما‌امسال خیلی خوبم حتی شوهزم‌گفت کیک بگیرم من نزاشنم‌چون بکم دستمون خالیه تازه ماشین خریدیم درکل اینکه بهنرین کادو برای من حال خوبم بود که بدست اوردم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم‌امروز تولدم بودم هرسال غم تو دلم بودم ، و خیلی‌نازاحت میشدم از اینکه دیگران تحویل نگرفتن امساال ...

تولدت مبارک عزیزم .شکرخداک حال دلت خوبه🥰🥰همین بهترین چیزه

خوب اگر اطرافیان باعث میشن تولدتو خراب کنن پس برای خودت برنامه بریز با کسایی که حال میکنی برو بیرون ...

دیگ سن ما از تولد گذشته 

برا هر چیز تا یه سنی ذوق میزنی 

بعدش دوس داری فقط یک جا باآرامش بشینی  گذر عمر ببینی

درخواست دوستی ندین   
منم رفتیم بیرون خریدکردیم خالم خوب بودیهوک بیرون بودیم حالم گرفت حتی همسرم گفت کیک واینابگیریم گفتم ...

اره دقیقا 

در موردش تحقیق کردم میگفتن باید علتش رو جویا بشین و‌برطرف کنید که ممکنه بخاطر افزایش سن خاطره بد در تولد های پیشین و بی هدفی در این سن و نرسیدن به ارزوها و ... میتونه از عواملش باشه

دیگ سن ما از تولد گذشته  برا هر چیز تا یه سنی ذوق میزنی  بعدش دوس داری فقط یک جا باآرامش ...

بستگی به روحیه ادمم داره  طرف ماشالله ۵۰ سالشه انتظار تولد داره و کادو گرفتن یکی هم به قول شما براش کم اهمیته 

بنظرم خانواده هم تاثیر داره خانواده هایی که همیشه تولد اعضا خانواده رو یجوری تبریک‌میگن یا جشن میگیرن همیشه روحیه برای جشن دارن 

یکی از دوستام اینقدر عشق این داره براش تولد بگیرن یا سوپرایزش کنن از قبل زود زود اعلام میکنه تولدشو یه سری دوستای دیگه اش رستوران براش جشن میگیرن 

بعد شب تولدش اومد خونمون مگه میشه طرف حواسش نباشه شب تولدش به بهانه مهمانی بره خونه دوستش ؟ منم براش تولد گرفتم خلاصه یجوری خودش برنامه تولدشو جور میکنه 😂😂😂😂😂

بستگی به روحیه ادمم داره  طرف ماشالله ۵۰ سالشه انتظار تولد داره و کادو گرفتن یکی هم به قول شما ...

میدونی من توقعی از خانوادم ندارم 

چون مجردم خودمو سربار میبینم 

توقعی ندارم برام خرج تولد بکنن 

اما خب میدونی چیه 

یه خواهر متاهل دارم که ۱۲ساله ازدواج کرده 

نزدیک تولدش که میشه پدر و مادرم میگن چی براش بخریم 

طلا خوبه ..مخلوط کن خوبه ..و..... 

برا بچه هاش به کنار 

مرتب کادو میگیرن 

اما نمیگن این دخترهم داره میبینه

دلش می‌شکنه 

همش هم توجیه شون‌اینه می‌خوایم جلو شوهرش سر بلند بشه 

در صورتی که خواهرم میگه اصلا شوهرش براش این چیزا مهم نیس 

درخواست دوستی ندین   
میدونی من توقعی از خانوادم ندارم  چون مجردم خودمو سربار میبینم  توقعی ندارم برام خرج تول ...

همیشه یه بچه عزیز خانوادس دیگه 

کاریش نمیشه کرد  تو همه خانواده ها هست 

شما هم کاملا حق داری عزیزم ادم از عزیزانش انتظار داره همون حتی همون تبریک ساده 

نه گلم سربار چی هستی شما عضوی از اون خانواده ای اصلا همچین حسی نداشته باش 

همیشه یه بچه عزیز خانوادس دیگه  کاریش نمیشه کرد  تو همه خانواده ها هست  شما هم کامل ...

باور کن همش بیکاریم رو‌میزنن تو سرم 

میگن چرا کارنمیکنی خجالت بکش ..البته بیشتر مادرم 

همش میگم ک هرروز کمتر غذا بخورم که منت نذارن 

توجیه شون اینه که میگن این هم درس خوندی می‌خوایم ثمرشو ببینی 

در صورتی که پول دکتر رفتن کتاب خریدن و..همه چی رو میزنن تو سرم 

کارو به جایی رسوندن که میخوام‌با مدرک ارشد مدیریت برم تو یه انبار لباس فروشی ...کارکنم ..نمی‌دونم ماهی۲تومن میده یا نه دستمزد 

درخواست دوستی ندین   
اره دقیقا  در موردش تحقیق کردم میگفتن باید علتش رو جویا بشین و‌برطرف کنید که ممکنه بخاطر افزای ...

من همیشه بخاطر اینکه خاتوادم هیچ وقت تولدمو جدی نگرفتن و احساس مهم بودن نداشتم حالم بد بود روزای تولدم 

باور کن همش بیکاریم رو‌میزنن تو سرم  میگن چرا کارنمیکنی خجالت بکش ..البته بیشتر مادرم  ه ...

عزیزم نزار با حرف پدر مادر افسرده شی 

برو برای خودت بگرد یه کار مناسب پیدا کن جتما که نباید کارمندی باشه 

اینقدر دفترها شرکت ها میخوان برای کارهای دفتریشون حقوق هم خوب میدن با بیمه فقط باید بری بگردی بپرسی 

اینجوری هم مشغولی زیاد پیش پدر مادرت نیستی که غر غر کنن بلاخره سنشون بالا میره طبیعیه غر غر کنن هم درآمد داری برای خودت هم روحیه ات تو جمع بهتر میشه 

عزیزم نزار با حرف پدر مادر افسرده شی  برو برای خودت بگرد یه کار مناسب پیدا کن جتما که نباید کا ...

پیدا نشد 

تنها کاری که پیدا کردم این بود 

پدرم زیاد چیزی نمیگه بیشتر مادرم زخم میزنه

در هر صورت ببخش که خیلی حرف زدم 

♥️💜

درخواست دوستی ندین