dorsaaa__bano مدیر استارتر عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 982 عنوان یه سوال دارم 59 بازدید | 5 پست در زمانی که قرائت صوت قرآن رو میشنوید چه حسی دارید ، من به شخصه خیلی علاقه دارم آقایون لطفاً درخواست ندین که هرگز پذیرفته نمیشه. تحت هیچ شرایطی هم پست هام رو آقایون ریپلای نزنین.⛔⛔ 1401/10/08 | 01:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نارنگی_میقولی؟ عضویت: 1400/11/04 تعداد پست: 560 منم آرامش میگیرم بحَقّ الحُسَین. اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج. 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه ابا عبدالله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم
خانوم_آبی عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 4953 احساس میکنم یه پیامه از طرف خدا برام همون لحظه.با اینکه آدم مذهبی نیستم اصلا هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر / ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/ هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/ رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
_محمدحسن_ عضویت: 1401/10/03 تعداد پست: 631 حس خوب حقانیت خدا و پیامبر بامعنی اگه خونده باشین خیلی عجیبه این همه موضوعات مهم و گسترده رو یجوری توضیح داده اونم سالهااا پیش که علم آدمی زیر صفر بوده یا من خبر ندارم یا او نشان ندارد
dorsaaa__bano مدیر استارتر عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 982 منم آرامش میگیرم علت أرامش چیه به نظرتون؟ آقایون لطفاً درخواست ندین که هرگز پذیرفته نمیشه. تحت هیچ شرایطی هم پست هام رو آقایون ریپلای نزنین.⛔⛔
نارنگی_میقولی؟ عضویت: 1400/11/04 تعداد پست: 560 علت أرامش چیه به نظرتون؟ نمیدونم هرچیه خیلی خوبه 😢😢 بحَقّ الحُسَین. اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج. 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه ابا عبدالله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم