2777
2789
عنوان

جاریم میگه خوشبحالت بچت پسر

344 بازدید | 12 پست

فردا بزرگ شد گلیم خودش از آب می‌کشه ولی من دوتا دختر دارم همش نگران ایندشونم با این گرونی دختر هرجای کار کنه نگرانی داره ولی پسر راحت منم گفتم وارونه میگی پسر غصه داره باید خونه واسش بخریم ولی دختر یه جهاز اونم گفت همین پسرخونه می‌بره واس خودش جهاز۱۰سال دیگه خراب میشه اگه اختلاف بشه دخترم هیچی به هیچی اعصابم خورد شد خوب همه میفهمن پسر داشتن سختر تا دختر واس همین همه دلشون دختر میخواد ولی ازدست جاریم زرنگه منو لال کرد شما بودین چی جواب میدادین آخه گرونی چه ربطی به جنسیت بچه داره دوست دارم بدونم چی جواب میدادین تامنم جوابش بدم

میشه باورکن خیلی زود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگفتم بچه هر چی باشه عزیزِ ما تمام تلاشمون رو میکنیم کمک کنیم اینده شون رو بسازن اونا دیگه باید زبر و زرنگ باشن و استفاده کنن

بعدم چرا فکر میکنی باید ثابت کنی پسر داشتن سخت ترِ

هر کدوم سختی خودشو داره

جاری ت نه همدردی لازم داشته نه حس بهتری یکم عقل میخواد فقط نشینه پشت دخترا اینجوری بگه من جای دختراش بودم بهم بر میخورد

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
خدا لعنت کنه این جاری های حسود و تنگ نظر رو.جاری اشغال منم دلش داشت پاره میشد دوقلو پسر دار شدم.اما ...

نه این حسود نیست فقط میخواد بگه من میدونم بقیه نمیدونن 

میشه باورکن خیلی زود

اسپند دود کن وقتی ک جاریت تو خونت هست دقیقا جلو چشمش اسپند دود کن بکن تو حلقش فداتشم. جاری هیچ حس خوب و احسنت و آفرینی ب تو منتقل نمیکنه. همه ی حرفای جاری لا داره. یه مضمون نهفته ای داره ک باید چشم سوم داشته باشی تا درک کنی. 

2790
2778
2791
2779
2792