2777
2789
عنوان

شب چله

131 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها من قراره جمعه برام شب چله بیارن چلگی سال اولمه 

بعد امروز شوهرم میگه مامانم که بخارا بیاره شمام باید یک تیکه وسیله برقی چیزی بخرین 

در صورتیکه بخاری از روی کالاهاشه که داماد باید بیاره 

ماهم مامانم براش کاپشن شلوار ژاکت کفش خریده 

میگه وسیله نزاری مامانم بخاری نمیاره 

واقعا به داماد وسیله برقی میدن؟؟ 

مثل جارو برقی فلان...؟؟؟ 

لطفابرای زندگیم دعاکنید

ن شوهرت از کجاش دراورده  این حرفو بگو بخاریو نگه دعر مادرت ببارع برای خونه برام طلا بخر باید طلا میخریدن برات ن کلاه بزارن سرت

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن شوهرت از کجاش دراورده  این حرفو بگو بخاریو نگه دعر مادرت ببارع برای خونه برام طلا بخر باید طل ...

شوهرم من سادس امروز باماملنش 40 دقیقه تلفنی حرف زدن مامانش مخشو زده. نه طلایی نه چیزی لباسم خود بدبختش خریده میگه امروز مامان گفته پدر زنت براتچی خریده کادو

لطفابرای زندگیم دعاکنید

بعد میگه ما سم داریم دوستت پدر زنش براش وسیله گذاشته بوده از طرفی زورم میاداز طرفی دلم براش میسوزه خانواده هیچ کدوممون کمک مون نمیکنن

لطفابرای زندگیم دعاکنید
شوهرم من سادس امروز باماملنش 40 دقیقه تلفنی حرف زدن مامانش مخشو زده. نه طلایی نه چیزی لباسم خود بدبخ ...

توهم مخشو بزن بگو اینو ب من گفتی جایی نگو میخندن برا داماد فقط لباس وسایل برقی نمیبرن ک حرف خنده دار نزن

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 
شوهرم من سادس امروز باماملنش 40 دقیقه تلفنی حرف زدن مامانش مخشو زده. نه طلایی نه چیزی لباسم خود بدبخ ...

والا شب چله از قدیم برای سال اول عروس هدیه می بردن حالا خانواده دختر لطف میکردن یکی دوتکه برای داماد تهیه میکردن بعضی ها همینم نمیکنن دیدم که میگم

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید
توهم مخشو بزن بگو اینو ب من گفتی جایی نگو میخندن برا داماد فقط لباس وسایل برقی نمیبرن ک حرف خنده دار ...

بهش گفتم میگه پس میگم بخاری نخرن رو جهاز که خودم قراره بخرم 8تیکه باید بخره میخرم. مامانم با یک شیرینی و میوه بیاد خونه ما بابام و مامانم دعوا درست میکنن سرم باید غر بشنوم بدبختی گیر افتادم 

لطفابرای زندگیم دعاکنید
ما این رسمو برای عروس بزرگمون انجام دادیم ما غیر وسایل شب چله ای(میوه و گل و آجیل و گوشت و..)یک گردن ...

من میگم روز بعدش خودم یک پتو یا اتو ارزون بخرم ببرم بدم بهشون به خانوادمو نگم چون خانوادم نمیخورن باز یک ساعت غرمیزنن که اینا زرنگ بازی درمیارن

لطفابرای زندگیم دعاکنید
بهش گفتم میگه پس میگم بخاری نخرن رو جهاز که خودم قراره بخرم 8تیکه باید بخره میخرم. مامانم با یک شیری ...

بگو اصلا لازم نکرده بیارید پس اینجوری بدتر ابرومو میبرید  میوه و شیرینی فقط اخه !!! چرا واقعا دلت براش میسوزه؟؟؟ اون چرا دلش نباید برای تو بسوزه ؟؟؟