2777
2789
عنوان

تری گلیسرید بالا

160 بازدید | 7 پست

سلام دوستان .

من دیشب ساعت ۱ شام خوردم سیب زمینی وتخم مرغ وبعد شام شربت هم خوردم صبح ساعت ۱۱ رفتم ازمایش دادم تری گلیسرید زده بود ۷۰۰ وقند ۱۱۶بعد از دوساعت رفتم جای دیگه تکرار کردم تری گلیسرید ۴۵۰ وقند ۱۱۸ چرا نتیجه دو ازمایشگاه اختلاف داره انقد ؟ممکنه اشتباه شده باشه به خاطر غذای سنگین شب قبل

لطفا اگه تجربه ای دارین کمکم کنید خیلی نگرانم

بهترین کار اینه ۱۲ساعت قبل آزمایش هیچی نخوری آب کم بخوری ۳ساعت از بیدار شدنت گذشته باشه بری ازمایشش

عضو گروه آبی بامداد خمار شروع رژیم ۱۱/۱ وزن شروع ۷۵👈۷۴/۵۰۰ وزن هدف ۶۸

یا ازمایشگاهش خوب نبوده یا ساعت کمی ناشتا بودی سری بعدی درست تر بوده چون تایم ناشتا بودنت بیشتر بوده

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برا منو شوهرم  ۵۰۰

جالبه شوهرم خیلی وزنش بالاست و رعایت نمیکنه خودم خیلی حساس و وزنم خوبه خواست آزمایش بده ببینه کمتر شد یا نه گفت تو هم بده گفتم نه بابا برا من خوبه هر دو ۵۰0بودیم

شما هم آزمایش دو ساعت بعد درسته همون 450

برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید🙏🥀

برا منو شوهرم  ۵۰۰ جالبه شوهرم خیلی وزنش بالاست و رعایت نمیکنه خودم خیلی حساس و وزنم خوبه خواس ...

چکار کردین دکتر دارو نداد؟پایین اومد یا نه ؟ من خیلی نگرانم دکتر گفت باعث گرفتگی رگ وسکته قلبی ومغزی میشه اگه رعایت نکنی

چکار کردین دکتر دارو نداد؟پایین اومد یا نه ؟ من خیلی نگرانم دکتر گفت باعث گرفتگی رگ وسکته قلبی ومغزی ...

دوران بارداری خیلی زیاد شده بود دارو داد ولی استفاده نکردم با رژیم و ورزش کنترل میشه البته دیگه. چنذ ساله آزمایش ندادیم 

برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید🙏🥀