منو شوهرم عقدیم باهم دعوامون شد الان چهل روزه رابطمون خوب نیست بعد مشکل دعوا نبود کلا اختلافاتی ک داشتیم اون میگف اخلاقت خوب نی. منم قبول دارم یکم بد بودم بعد شوهرم گف طلاق منم زندگیمو دوس داشتم خیلی کارا کرذم ک زندگیم حفظ شه دوسش داشتم گفتم جبران میکنم فرصت بده بهم هی تو پیام تحقیرم میکرد هیچی نگفتم بابا من اومدم جبران کنم تو ک اتقد از بی احترامی بدت میاد چطور ب راحتی ب احترامی میکنی بهم دو روز پیش بهم گف تو ارزش سو استفاده کردنم نداری منم دیگ جواب پیاماشو ندادم از اون روز چونک من اینهمه تلاش کردم که رابطمون درست شع ولی اون با بی احترامی جوابمو داد خیلی ناراحتم دوسش دارم ولی دیگ حتی نمیخام ببنمش این حرفش خیلی بد بود ینی تو ارزش اون چیزم نداری
وقتی از الان این حرفا روبهت میزنه،فردا روز زیر یه سقف برید چی میخواد بهت بگه!حتی اگه همه جانبه مقصر هم باشی،نباید بهت بی احترامی کنه.الان دیگه دوره این چیزا نیست،اگه ادم درست و منطقی باشه با حرف باید مشکلاتش رو حل کنه نه دعوا و بی احترامی.بی حرمتی خیلی بده...
همون دیک من اینهمه تلاش کردم رابطمون درست شه باهم باشیم من بهش گفتم ازم سواستفاده کردی اون این حرفو ...
به نظرم بشینید به عنوان دوتا آدم عاقل و بالغ باهم صحبت کنید و مشکلاتتون حل کنید،اگه حل نشد برید پیش مشاوره و از یه مشاور کمک بخواید.اون وقت اگه به تفاهم و توافق نرسیدید به چیزای دیگه فکر کنید.چند سالتونه جفتتون و چند وقته عقدید؟
چهار ماهه عقد کردیم قصد اینو دارم بهش کاری نداشته باشم خودش بخاد میرع درخواست میده
تو این ۴ ماه دعوا کردید و ۴۰ روزه با هم خوب نیستید!؟الان چون دارم حرص میخورم میگم یه دونه بزن در با...نش خودت راحت کن چون دوست داشتن برای تشکیل زندگی جدی کافی نیست.ولی اگه بخوام عقلانی بگم بهتره که صحبت کنید.صحبت کردن خیلی به حل شدن مشکلات کمک میکنه واقعا.من یه ادمی بودم که قهر میکردم و سریع میزدم زیر گریه و کولی بازی درمیاوردم ولی به این نتیجه رسیدم که هرچقدرم اینجوری باشم شوهرم متوجه چیزی که تو مغز منه نمیشه و من بیشتر عصبی میشم بیشتر دلم میخواد از وسط نصفش کنم.از اون به بعد هرچی که ناراحتم میکنه با کمال ارامش و تو خونه و خلوت خودمون بهش میگم که فلانی این موضوع من رو خیلی ناراحت کرده یه فکری بکن که زندگیمون زهرمارمون نشه....
جوابشو ندادم دیگ دوست ندارم بهم اس بدع ازش بدم اومده
فدا سرت،تو کوچولویی و بی تجربه و اون کوچولوی باتجربهست.اختلاف سنی تو و شوهرت مثل اختلاف سنی من و شوهرمه.با این تفاوت که من ۲۴ ساله بودم که ازدواج کردم.اوایل بابا بازی درمیاورد برام،ولی الان خیلی بهتر شده.تو هم ناراحت نباش دوست جان.امیدوارم زندگی قشنگ ترین و بهترین ورقش برات رو کنه،چه با این ادم چه بدون این ادم.بوس بهت