2777
2789
عنوان

ختم چهل شهید

| مشاهده متن کامل بحث + 13604 بازدید | 1264 پست
دیستروفی دوشن    حتی کربلا هم بردم پسرم رو دعا چله گریه التماس خدا شنید جواب نداد

کانال ی سیده رو میخوای بهت بدم؟ مجانی بهت میگه چه دعایی بخونی

تو کانالش دیدم ک طرف بیمار بود و خوب شده

میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید.... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روز چهارم چله چهل شهید به نیابت از شهید علی نیری 100صلوات(هدیه ب امام زمان عج)+یک فاتحه دعا برای ...

سلام حاجت روا بشین‌انشالله

التماس دعا

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
کانال ی سیده رو میخوای بهت بدم؟ مجانی بهت میگه چه دعایی بخونی تو کانالش دیدم ک طرف بیمار بود و خوب ...

عزیزم‌ببخش میگم‌من ی مشکلی دارم‌میشه ب شما بگم‌شما از ایشون بپرسین؟

هیچ شبکه ی‌مجازی ندارم‌من.

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
هضم همین که که صالحت نباشه سخته خوب شدن پسرم و اینکه سلامتی دوباره به دست بیاره آخه چه مصلحتی میخواد ...

بعضی آدما انتخاب میشن ک امتحان بشن 

از کجا می‌دونی حاجت روا نشدی ؟

شاید یک ماه دیگ 

شاید چند وقت یک 

خدا بعضی وقتا ایمان بنده هاشو میسنجه 

من خودم همیشه سر نماز میگم خدا یا من بنده خوبی نیستم امتحانم نکن ....

میشه ی صلوات برام بفرستی مهربون❤️

سلام دوستای عزیزم.ان شاالله همتون حاجت روا بشید.بچه ها ازتون التماس دعا دارم.

اول خواهش میکنم برای شادی روح پدر و مادرم صلوات بفرستین ودوم اینکه من خیلی تنهام کسی روندارم والان باشخصی تورابطه هستم خواهش میکنم دعا کنید آن شاالله زودتر بیاد خواستگاری وتکلیفم مشخص بشه وزندگیم سروسامان بگیره..

یه دنیا ازهمتون ممنونم 

ممنون میشم 

توی ایتا هست

@zekr_ghorani

میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید.... 
بله عزیزم

عزیزم امروز روزچهارم هست، شما

باید روز اول رو بخونین

صد صلوات و یک فاتحه ب نیت شهید روز اول هدیه ب امام زمان عج

قبلش نیت و نذر فراموش نشه

عزیزم‌ببخش میگم‌من ی مشکلی دارم‌میشه ب شما بگم‌شما از ایشون بپرسین؟ هیچ شبکه ی‌مجازی ندارم‌من.

اره عزیزم بفرما

روز چهارم چله چهل شهید به نیابت از شهید علی نیری 100صلوات(هدیه ب امام زمان عج)+یک فاتحه دعا برای ...

سلام عزیزان 

محتاج دعای ویژه هستم 

دعا کنید فردا صدای قلب نینیمونو بشنوم 

لطفاً 🙏🥺🥺

🧿رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🧿
عزیزم صلوات بفرست هدیه کن ب حضرت علی اصغر و حضرت رقیه ان شاالله ک حاجت روا بشی 

چشم عزیزم حتما ممنونم 

خیلی محتاج دعا هستم 🙏🌷

🧿رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🧿