2777
2789
عنوان

ختم چهل شهید

| مشاهده متن کامل بحث + 13604 بازدید | 1264 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من گرفتم این ختم رو حاجت هم نگرفتم دوستم به نیت من برداشت این چله رو باز هم حاجت روا نشدم   &n ...

عزیزم اول از همه این چیزا بیشتر انرژی مثبته نسبت ب خواسته 

اما گاهی میبینی صلاحت هیجوره تو چیزی ک میخوای نیست .... 

فقط باید از لطف خدا نا امید نشد

میشه ی صلوات برام بفرستی مهربون❤️
من گرفتم این ختم رو حاجت هم نگرفتم دوستم به نیت من برداشت این چله رو باز هم حاجت روا نشدم   &n ...

تنها این دعا هاکافی نیست

دعا درکنار تلاش و قرارگرفتن در مسیر خواسته هامون هم مهمه... 

میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید.... 
منم هستم کاش گروه بود 

روز چهارم چله چهل شهید

به نیابت از شهید علی نیری

100صلوات(هدیه ب امام زمان عج)+یک فاتحه

دعا برای کاربر.  alsaeada#

میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید.... 
عزیزم اول از همه این چیزا بیشتر انرژی مثبته نسبت ب خواسته  اما گاهی میبینی صلاحت هیجوره تو چیز ...

هضم همین که که صالحت نباشه سخته خوب شدن پسرم و اینکه سلامتی دوباره به دست بیاره آخه چه مصلحتی میخواد 

هر کاری بگی انجام دادم تلاش ربطی به حاحت من نداره  تا خدا نخواد نمیشه به این نتیجه رسیدم

شاید صلاحت ب این بوده عزیزم،

خداچیزی رو میدونه ک ما نمیدونیم، گاهی اون چیزی ک ما میگیم خوبه ولی از نظر خدا خوب نیست... و اینو بعدا متوجه میشیم

ب خدا اعتماد کن

هضم همین که که صالحت نباشه سخته خوب شدن پسرم و اینکه سلامتی دوباره به دست بیاره آخه چه مصلحتی میخواد ...

میتونم بپرسم مشکلش چیه؟ 

روز چهارم چله چهل شهید به نیابت از شهید علی نیری 100صلوات(هدیه ب امام زمان عج)+یک فاتحه دعا برای ...

سلام خواهر گلم ممنونم که بفکرم هستین ، منم دارم میخونم انشالله حاجت روایی همه عزیزان و اگه خدای مهربون قابل بدونه منم به خواسته م برسم ، من و از دعای خیرتون بی نصیب نذارین عزیزان 💚

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
روز چهارم چله چهل شهید به نیابت از شهید علی نیری 100صلوات(هدیه ب امام زمان عج)+یک فاتحه دعا برای ...

خوندم

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081

ممنون عزیزم🌹