یکم در مورد خودم توضیح بدم
«به نام خدا هستم،
از بچگی بزرگ شدم،
تو بیمارستان به دنیا اومدم،
صادره از شهرمون،
همونجا بزرگ شدم،
چند سال سن دارم،
بابام مَرد بود،
تو دوران کودکیم بچه بودم،
با رفیقام دوست شده بودم،
به دوست داشتن علاقه دارم،
قصد ازدواج نه دارم،
بعضی شبها که می خوابم
خواب می بینم،
تو خونمون زندگی می کنیم،
تا حالا نمردم و...»
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
میتونی فقط یکی رو شرکت کنی اگر هر دو رو شرکت کنی اونی که بهتر شدی برات در نظر میگیرن و تا مرداد هم رتبه نمیاد چون دوازدهمی ها امتحان نهایی ندادن که تاثیرش رو بذارن فقط تراز و درصد میاد که اگر ببینی خیلی خوبه تیر ندی دیگه و اگر راضی نبودی تیر هم بدی
نوشته بود چند روز پیش یه عقرب تو حیاط خونمون پیدا کردیم ، گرفتیمش بردیمش تو خونه تا بکشیمش ، اما قبل از این که بکشیمش ، خودش خودشو نیش زد ، نمیخواست به دست ما بمیره ، مثله سرباز کشوری که خودکشی رو به مردن توسط دشمن ترجیح میده ، یعنی غرور تا این حد ، بزرگ که بشم میخوام عقرب باشم ، فقط و فقط عقرب
شاید کسی دی ماه اون چیزی رو ک میخواد بیاره و دیگ نخواد بخونه واس تیر اگ نفهمه دی چیکار کرده ک واس تیر استرس ابش میکنه://
زادهِ ی بلوچ از دیار بلوچستانم🤍🐳.+باب اسفنجی:هر ضربه ای ک میخورم از سادگیمه! پاتریک:ساده نباش راه راه باش:)باز میشه این در،صبح میشه این شب🖤🕊️. در ستایش خاطرِ اسوده و فراغتِ بال✨🌱_
نمیدونم ولی میگن با هم میاد:| اینجوری واقعا خیلی بد میشه شاید کسی دی ماه اون چیزی رو ک میخواد بیار ...
اینجوری کردن که همه مجبور شن جفتشم شرکت کنن. چون هر چقدم دی رو خوب بدی ممکنه تیرو بتونی بهتر بدی پس جفتشو شرکت میکنی و اونا هم اونی رو که رتبت بهتر شده رو در نظر میگیرن
نمیدونم ولی میگن با هم میاد:| اینجوری واقعا خیلی بد میشه شاید کسی دی ماه اون چیزی رو ک میخواد بیار ...
دقیقا الان من خودم پشت کنکوریم واقعا تا تیر نمیکشم بعدشم اینا وقتی اول تراز و درصد بدن تا مرداد من میمیرم و زنده میشم تا رتبه بیاد ببینم قبول میشم یا نه 😑