2777
2789
عنوان

مذخرف ترین حساسیتای بدنتون چیه😐✌🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 1524 بازدید | 107 پست
اگر پیاز خورد کنن پیاز باز بشه هر جای خونه باشم تا چند ساعت میسوزم🥲

😂😂😂وای منم یه پارچ اشک میریرم انقد که مامانم میگه تو ازدواج کردی باس شوهرت شب پیازو خورد کنه سرخ کنه تا صب توغذا بپزی

ولی فک کنم عادیه

آدمی آه است و دَم

اسی منم مثل توعم 

به مامانم میگم دیگه نمیخوام میرزا قاسمی بخورم بعد هی هر دفعهه میگه نه این بادمجوناش فرق داره به زور میده بخورم 

می دانی؟! یک وقت هایی باید روی یک تکه کاغذ بنویسی تعطیل است، و بچسبانی پشت شیشه افکارت. باید به خودت استراحت بدهی، دراز بکشی، دست هایت را زیر سرت بگذاری، به آسمان خیره شوی :) و بی خیال سوت بزنی. در دلت بخندی به تمام افکاری که پشت شیشه ذهنت صف کشیده اند،آن وقت با خودت بگویی بگذار منتظر بمانند....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بادمجون بادوم زمینی خاک خرما فصل بهار و پاییز  و.‌

وای منم هر دووره از زندگیم به یه کوفتی حساسیت دارم

دقیقا هم به چیزی که علاقه دارم

آدمی آه است و دَم
وای منم هر دووره از زندگیم به یه کوفتی حساسیت دارم دقیقا هم به چیزی که علاقه دارم

منم

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
آقا چرا الان باید بگی بادمجون  من دلم خواست حالا تا صبح چیکار کنم  ای ام باردار

ای ام خاکبرسر😶😂😂😂

وای خره چه کار کنم ببخشید😶😂

آدمی آه است و دَم
پس چجوری غذا میپزید؟

میخام پیاز خورد کنم یا باهاش کاری کنم عینک دودی میزنم آدامس میجوئم 😄😄 آدامس جوئیدن موقع پیاز خورد کردن باعث میش از چشم ها آب نیاد عینک دودی هم سوزش اینا نمیگیره چشم 😄 ادویه هم ماسک میزنم یا با دست جلو بینیم میگیرم بعد استفاده میکنم 😄

گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع  بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!