2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

1521 بازدید | 70 پست

خواهرشوهر من شکمشو عمل کرده خانواده شوهرم هنوز نرفتن بهش سر بزنن چون برادراش ی شهر دیگه بودن حالا اومدن همه با هم برن سری مسئله ای مادرشوهرم شروع کرد دعوا کردن با برادرشوهربزرگم اونم فقط مامانشو بوس میکرد میگفت عیب نداره مامان درست میشه ،،،جاریم(همسر همین برادرشوهری ک مادرشوهرم دعواش کرد) به مادرشوهرم گفت یبار دیگه زنگ بزنی بگی بیان اینجا خودت میدونی (مادر شوهرم پسرشو ک ازدست داده کلن خیلی نابوده )هیچی نگفت خواهر شوهرمم بارداره حالشم بده برگشت به جاریم گفت اولین و اخرین بارته دهنتو این اندازه باز کردی جاریم به همه توپید به اون یکی جاری به مادر شوهرم شوهرشم هیچی نمیگفت اخرش دیگه  حال خواهر شوهرم بد شد 

شوهرم به برادرش گفت اون موقع ک رفتی از پشت کوه زن اوردی گذاشتی تو بهترین خونه و زندگی فکر این رفتارارو هم میکردی جاریم برگشت به شوهرم گفت تو ک دیگه زن گرفتن خودت سوژه ی عالم شده نمیخواد منو مسخره کنی هر چی بودم خانواده داشتم با با ارزش و احترام اومدم 

میخواستم گریه کنم دیگه من نمیرفتم پیششون شوهرم مجبورم کرد برم سلام کنم 

شوهرت مقصر بوده و خواهر شوهرتتتتت تمامممممم 

دعوا مابين اونا بوده وخب چون برادر شوهرت بوده جاريت يكم حق دخالت و زدن اون حرفو داشته اما مابقي كاسه داغتر از اش خصوصا همسرتتت

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من جا جاريت بودم يه چيزي ميگفتم تا ماتحتش بسوزه دخالت تو خونه زندگي ايي كه من ميشينم نكنه مردك خاله زنك 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
من کجا بودم؟

شوهرتون ب زن برادرش توهین کرده و گفته پشت کوهی اونم ساکت نمونده و پریده ب شما.خودت ناراحت نکن گلم همه خانواده ها این کش مکش هارو دارن

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  

ولش کن توجهی نکن یه چیزی گفته فدای سرت

اصلا از همچین کسی انتظاری نمیره

خودش را جلو همه خراب کرده دیدی که همه بهش چیز گفتن

به خدا اصلا ارزش ندارن که بخوای بخاطر شون گریه کنی.

یکی باید بهش میگفت ارزش واحترام آدم ها به نحوه ازدواجشون نیست به شعور و تربیت خانوادگی شون هست 

که تو نداری شوهرت چیزی بهش نگفت؟

شوهرتون ب زن برادرش توهین کرده و گفته پشت کوهی اونم ساکت نمونده و پریده ب شما.خودت ناراحت نکن گلم هم ...

عزیزم من تاحالا با جاریم حتی سلامم نکردم بخاطر شرایط ازدواجم ک یکم خاص بود ن ازدواجی ن حلقه ای ن هیچی نداشتم برگشت گفت خانواده داشتم منظورش منم ک ینی من خانواده ندارم دیگه به من چرا پرید

عزیزم من تاحالا با جاریم حتی سلامم نکردم بخاطر شرایط ازدواجم ک یکم خاص بود ن ازدواجی ن حلقه ای ن هیچ ...

بیخود گفته تو خانواده داری کی میگه نداری!!

جاری ات بیخود بین دعوا ی مادر وپسر دخالت کرده به اون

ربطی نداشته جاریت آدم بیشعوری هست.

حق با شوهرت و خانوادشه

عزیزم من تاحالا با جاریم حتی سلامم نکردم بخاطر شرایط ازدواجم ک یکم خاص بود ن ازدواجی ن حلقه ای ن هیچ ...

دلش پر بوده ک بهش گفتن پشت کوهی عزیزم خودت باهاش مقایسه نکن اون اگر خانواده دار بود و محترم ب شما ک ی گوشه ساکت بودین نمیپرید پس بزار ب پای عصبانیت و بی ادبیش.خودتم بخاطر چیزی ک مقصر نبودی(ازدواجت)مقصر ندون هرکس برای خودش عزیز و محترم چ با حلقه چ بی حلقه 

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
 ولش کن توجهی نکن یه چیزی گفته فدای سرت اصلا از همچین کسی انتظاری نمیره خودش را جلو همه خراب ...

چرا تا همین چند دقیقه پیش دعوا بود شوهرم بهش گفت تو چیت به زن من میخوره ک خودتو مقایسه میکنی همسن مادرشی خواهرشوهرمم بهش گفت همینی ک میگی مفتی اومده خیلی بیشتر از تو بدردمون خورده مادرشوهرم گفت پاشین برین خونه هاتون دیگه هم کسی نیاد خونه من