2777
2789

قراره ب یکی از آشناهامون تخمک اهدا کنم تا بتونه باردار بشه

حالا یه سوالی ناخوداگاه خیلی ذهنمو مشغول کرده 

اگه اینکارو بکنم از لحاظ ژنتیکی من مادر اون بچه محسوب میشم؟ 

ذهنِ تو یه باغِ و افکارت مثلِ بذر!!تو انتخاب میکنی تویِ باغت گُل بِکاری..یا علفِ هرز...!!  

معلومه ک اره

جنین از تخمک و اسپرم تشکیل شده دیگع

_بچها نخندینا :) ... صرفا چون تو حاضری برای باورت کشته شی ، به این معنی نیست که باورت درسته🙂ولی من بیشترین ضربان قلبمو موقع قشنگ ترین اشتباهم داشتم❤️یک ساعت بخاری رو خاموش کن و دعا کن سردت نشه تا فاصله علم و اعتقاد رو بفهمی..افراط تو هرچیزی سمه ×😉 خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند//هرچیز در این خانه بی برگ و نوا بود//گفتند چنینیم و چنانیم٫دریغا//اینها همه لالایی خواباندن ما بود💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس بهتر نیس اینکارو نکنم؟ چون آشناس و فک کنم نتونم🤦🏻‍♀️

نمیدونم راستش😅 تصمیمی هست که خودتون باید بگیرین ولی خب از لحاظ ژنتیکی مادرش شمایین 

چندتا آرزو تو دلم دارم میشه برام سه تا صلوات بفرستین؟هرشب دعاتون میکنم❤️

۵۰درصد دی ان ای اون بچه مال شماست و ۵۰ درصد بقیه برای همس. اون خانوم

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

عزیزم خدا خیرت بده که به اون بنده خدا کمک می‌کنی 

حتما برای ایشون هم سخته که بچه خودش را نداشته باشه اما لااقل شما را میشناسه و همین دلگرمش می‌کنه 

فک کن اگر قرار بود از یک غریبه تخمک بگیره چه به سرش می‌رفت 

به خاطر خدا این کار را بکن و انشاالله که خدا خودش جوابت را بده که اون خانم که از همه جا بریده را مادر می‌کنی

اره دیگه ۵۰٪ بچه از خودته

حتی ممکنه ژنت غالب باشه شبیهتم بشه🤣🤣

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!!