2777
2789
عنوان

راهنمایی

75 بازدید | 7 پست

من چند ماهه ازدواج کردم.قبلا شاغل بودم  شرط همسرم این بود سرکار نرم الان موندم خونه از طرفی انتظارراتی که دارم از لحاظ مالی براورده نمیکنه از یه طرف دیگه  پدرشوهرم گفته بودن 2 دنگ خونه بنام من میزنن چون مهریه ندارم 5تا سکه  ولی این کارو نکردن 

احساس خیلی بدی دارم انگار دلم به این زندگی و شرایط نیست نمیدونم باید چه رفتاری کنم کارم گذاشتم کنار با ادمی که اختلاف سنی 11 سال باهام داره ازدواج کردم که یکم راحت زندگی کنم و دغدغه ای نداشته باشم  ول الان اصلا احساس امنیت ندارم انگار  پس رفت کردم خانوادم میگن چه کاری بود کردی با زندگیت خودم احساس بدی دارم من در واقع چیزی ندارم الان هر موقع نخوان میتونن بگن جمع کن برو  چیزی ام از خودم نارم انقدر  پول دستم نمیاد که پس انداز کنم خیلی کلافم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب الان که این شرایط پیش اومده چ کنم

چاره ای نداری 

الان پیش نیومده 

قبل عقد هم بوده الان چشمات باز شده

دیگه وقتی به این شرایط راضی شدی کاری نمیتونی بکنی

حرف هم باد هواست اگه ضمن عقد دنگ خونه یا هر چی را گرفتی بردی اگر نه که بعدش دیگه خواستن میدن نخواستن باید از خیرش بگذری

چاره ای نداری  الان پیش نیومده  قبل عقد هم بوده الان چشمات باز شده دیگه وقتی به این شرا ...

تو نامزدی که اتظار نداشتم  پول به حسابم بریزه ولی هر چی میخواستم فراهم میکرد الان  همه چیز فراهمه ولی پولی که دست خودم بده کمه 

سر خونه من فکر نمیکردم بزنن زیر حرفشون نخواستم شکل معامله پیدا کنه که بگم حتم ضمن عقد قید بشه....

اگه همه چیز فراهمه و مشکلی نیس برا چی فکرتو مشغول میکتی هر چی میخوای بگو خودش بخره 

خب دوس دارم از خودم چیزی داشته باشم جوری نباشه اگه زندگیم بهمخورد بخاطر مسائل مالی اذیت بشم 

وقتی چیزی ندارم نه مهریه ای نه شغلی ..هرموقع بخوان میگن پاشو برو خونه بابات چه تضمینی برای ایندم وجود داره 

خب دوس دارم از خودم چیزی داشته باشم جوری نباشه اگه زندگیم بهمخورد بخاطر مسائل مالی اذیت بشم  و ...

خب این فکرا را باید قبل ازدواج میکردی عزیزم

الان که بدون دنگ خونه رضایت دادی بله گفتی 

کارتم ول کردی دیگه میگن خودت خواستی کاری نمیتونی انجام بدی 

مگر اینکه کم کم راضیش کنی بری سر کار