2777
2789
عنوان

بچه ها یهو یه چیزی تو دلم تکونه

151 بازدید | 3 پست

محححححکم خوردااا ب شدت محکم اندازه دو ثانیه انگار یه چیزی از زیر شکمم پرید بالا کشید بالا.۱۵هفته هستم استراحت مطلق دراز کشیده بودم یهو یه تکون با تیر کشیدن همزمان واسه ثانیه ای پیش اومد یعنی بچه نه ماه اینجوری حس نمیکنی جا ب جایی یا لگدشو این ک خیلی ریزه

چی بود یعنی یهو همش میترسم باز اونجوری شم یه تیر بدی کشید یه ثانیه فقط و یه تکون محححکم نیمدونم چ جوری بگم

منم گاهی اینطوری میشدم ولی دکترگفت گاهی واسه نفخه 

خودم از۱۸هفتگی تکونای بچموحس کردم ولی ازروی پوست اصلامعلوم نمیشه 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
منم گاهی اینطوری میشدم ولی دکترگفت گاهی واسه نفخه  خودم از۱۸هفتگی تکونای بچموحس کردم ولی ازروی ...

انگار مثلا یکی دست بندازه تو شکمم از زیر بکشه بیاد بالا همچین چیز عجیبی بود🤷🏻‍♀️😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان