2777
2789
عنوان

استرس شدیدددد

105 بازدید | 12 پست

از استرس دارم میمیرم دارو هم میخورم ۶ ساله درگیرم

دیگه دکترم گفت تنها با قرص نمیشه باید بری روان درمانگر خیلی خسته شدم 

کسی بهم تنش وارد میکنه تا میام خوب شم دوباره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امتحان کردم هر کاری رو که بگی حتی طب اسلامی سوزنی هیپنوتیزم 

عزیزم اینو بگو تو وقتی با کسی صحبت میکنی حالت خوب میشه ؟! و موقع هایی که تنهایی خیلی سختت میشه درسته؟ 

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍

شما چون تنها بودی همش تو خونه  و بعد بی مهری هم دیدی از شوهرت اینجوری هی رفتی تو فکر و استرس و اظطراب فکری اومده سراغت همش بخاطر تنهاییه افسرده شدی روحت داغون و خسته شده مامانم براش که الان تاپیک هاتون و خوندم خیلی برات ناراحت شد و گفت این اظطراب و استرس که داره همش به خاطر تنهاییتونه چون ما هم چند سال تو خونه هی نشستیم رفتیم تو فکر الان افسردگی شدید گرفتیم دیگه اینجوری سرمون اومد کاش همون اول همه چیز یجوری دیگه پیش می‌رفت 😔

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز