‹💚🌱›براتون آرزو میکنم ذهنتون انقد درگیر خودتون،اهدافتون وخوشیاتون باشهکه وقت نکنید زندگی دیگران رو نقد کنید ،بد کسی رو بگيد يا خودتون رو با کسی مقایسه کنید.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
من قرعه کشی میزارم و همسرم وام برمیداره از این طریق پس انداز میکنیم
جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم
من قرعه کشی خونگی زیاد میذارم وامم در اومد میذارم بانک سپرده و از سودش قسط وام خونگی مو میدم خرج اضافه جر طلا خریدن نمیکنم غذاهای اضافه دور. نمبریزم فریز میکنم باز میخوریم مثلا یه مره و ما یه ماه داریم این مثال بود وسیله حروم کن نیستم
من که دلم خیلی شکسته😔 هیچ پس اندازی همیشه هم کم میاریم مستاجری وکارگری همین امشب 150هزار از عمومی کارگرم قرض کردیم به خدا تا سیب زمینی وگوجه بادمجون خریدیم😔
نمیخوام شوهرم بدونه این پس انداز .خانوادشن قرعه کشی میذارن ولی اگه مشارکت کنم همسرم متوجه میشه
خب بین خانواده خودت بزار ما ۱۰ نفر میزاریم فقط خانواده خودم خواهر و برادر و پدر مادرم هستن خودت بزار اولیشم خودت بردار
چرا سرکار نمیری؟
جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم
خب بین خانواده خودت بزار ما ۱۰ نفر میزاریم فقط خانواده خودم خواهر و برادر و پدر مادرم هستن خودت بزار ...
شرطش ین بود که سرکار نرم
کارمم خیلی جالب نبود تو یه شرکت خصوصی مسئول دفتر بودم از 8صبح تا 6 بعد از ظهر میموندم 6میدادن دیدم وضعش خوبه ارزشش نداره رد کنم بخاطر همچین کاری دیگه قبول کردم ولی الان میبینم همونم خیلی بود الان نمیرسونم واقعا