2777
2789
یه همشهریامون تو روستاس دوتا زن داره دوتا زنا باهم زندگی میکنن با مرده، تقریبا 60 سالشونم هس شاید

شاید بچه ندارن؟ من دیدم ینفر مرده بچه نداشت با زناش سه تایی زندگی میکردن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مادر رفیق شوهرمم میگفت با هوو تو یه ساختمون بودیم سالای قبل

الان شوهرش چن سالیه فوت شده ولی قبلا ک بود میگفت تو یه ساختمون زندگی میکردیم من بالا اون پایین البته اون زنه رو قبل مادر رفیق شوهرم گرفته بوده و الکی ادعا کرده ک مجرده میگفت دختراش خیلی دوسم داشتن همیشه میومدن خونم و برام چیزی میخریدن

کاربر قدیمیم
شاید بچه ندارن؟ من دیدم ینفر مرده بچه نداشت با زناش سه تایی زندگی میکردن

چرا دارن از هردوتاشون بچه داره ولی فک کنم همه بچه هاشون ازدواج کردن رفتن حتی نوه ام دارن اینا

فک میکنم جوون ک بوده زن دوم گرفته

کاربر قدیمیم
شبو چجوری میخوابن اینا که تو یه خونه ان؟ یعنی اتاق جدا دارن یا هر سه کنار هم میخوابن؟ خیلی برام جای ...

نه یدونه اتاقه شبی یکیشون میره پیش مرده 😂😂 فکر کن دوتاشون با مرده دعواشون بشه 😂😂😅 بیچاره مرده 

نه یدونه اتاقه شبی یکیشون میره پیش مرده 😂😂 فکر کن دوتاشون با مرده دعواشون بشه 😂😂😅 بیچاره مرده&n ...

یکی از فامیلای ما دو زنه اس خونه هاشون جداست باهم ارتباطی ندارن ولی بچه هاشون همدیگه رو میبینن ،خیلی باهم رقابت میکنن هوو ها هر کدوم هرچی میخره ادن یکی میره بهترشو میخره بعد تو مناسبتا و مهمونیا همیشه دعواشون میشه با مرده همیشه اعصابش خورده ازین خونه به اون خونه آواره اس😁