2777
2789
عنوان

یه لحظه

38 بازدید | 7 پست

یه کلمه یا به حرفی چیزی بگین شوهرم از سر کار اومد ذوق کنه یا یه حرکتی یه کاری  یا چطور مثل یه دوست باسم باهاش حرفاشوبهم بزنه  منظور آرامش داسته باشه تو خونه کمکم میکنید 

یه لیوان آبمیوه درست کن یا یه شربت خاص 

انسانیت.....از دور شاید دید در ماه /چشم خود بستم تا که چشم مستش ننگرم دل فریاد زد دیوانه من میبینمش...عاشق مولانا و حافظ و وحشی بافقی و شاهنامه و سعدی.عاشق اسطوره ها و داستان ها،عاشق تاریخ ایران.عاشق نوشتن و نقاشی کشیدن...عاشق کتاب و پادکست...اگه کتاب قشنگ یا پادکست قشنگ میشناسی بهم معرفی کن...دنیا هنوز قشنگه چون هنوزم آدمای خوب زیادی هستند که میشه به اعتبار بودنشون به زندگی لبخند زد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دیگه چی

اومد برو استقبالش بگو که بودنش تو خونه بهت آرامش میده ولی درکل تعادل ررو رعایت کن

انسانیت.....از دور شاید دید در ماه /چشم خود بستم تا که چشم مستش ننگرم دل فریاد زد دیوانه من میبینمش...عاشق مولانا و حافظ و وحشی بافقی و شاهنامه و سعدی.عاشق اسطوره ها و داستان ها،عاشق تاریخ ایران.عاشق نوشتن و نقاشی کشیدن...عاشق کتاب و پادکست...اگه کتاب قشنگ یا پادکست قشنگ میشناسی بهم معرفی کن...دنیا هنوز قشنگه چون هنوزم آدمای خوب زیادی هستند که میشه به اعتبار بودنشون به زندگی لبخند زد

راست میگی بعضی مواقع من شورشو در میارم

کلا احترام رو حفظ کن ولی سعی کن طوری نباشی که همسرت فکر کنه بدون اون نمیتونی زندگی کنی 

تعادل همیشه راه موفقیت هست

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز