2789
درمان نداره بستگی داره چه اندازه باشه

یعنی چی درمان نداره مگه میشه؟ 

پ چکار باید بکنه طرف

5 در3 سانت

پشت هر کوه بلندسبزه زاری است پر از یاد خداو در آن باز کسی می خواندکه خدا هست خدا هست خدا هست هنوز 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا وقتی که مشکلی برلی کلیه ایجاد نکنه دست نمیزنن بهش هر شش ماه باید چکاپ وازمایش بدن

از شما کسی داشته از اطرافیانتون 

از کجا میدونین؟ 

پشت هر کوه بلندسبزه زاری است پر از یاد خداو در آن باز کسی می خواندکه خدا هست خدا هست خدا هست هنوز 
تا وقتی که مشکلی برلی کلیه ایجاد نکنه دست نمیزنن بهش هر شش ماه باید چکاپ وازمایش بدن

بابای من کیست کلیه داره البته تو سونو مشخص شده و باید بره سی تی اسکن 

البته درد داشت ک رفت سونو 

همشم سرفه میکنه یعنی مال همینه؟ 

بابای من کیست کلیه داره البته تو سونو مشخص شده و باید بره سی تی اسکن  البته درد داشت ک رفت سون ...

خواهر منم همش سرفه میکنه البته مال اون کیستاش خیلی بزرگتر از بابای شماست فک نکنم مشکلی براش ایجاد کنه 

بله خواهرم

میشه اطلاعات دقیق تری ازشون بدی

بگید چ علائمی داشتن؟ 

از رو سونو متوجه شدن

یا رفتن سی تی اسکن؟ 

چند سانت کیستشون؟ 

درد دارن؟ 

فشارشون بالا نمیره؟ 

خواهر منم همش سرفه میکنه البته مال اون کیستاش خیلی بزرگتر از بابای شماست فک نکنم مشکلی براش ایجاد کن ...

خب چرا نمیرن جراحی؟ 

سرفه ها اذیتش نمیکن؟ 

چرا تباشیر و سداب نمیخورن؟ 

من یجا شنیدم خوبه واسه کیست 

میشه اطلاعات دقیق تری ازشون بدی بگید چ علائمی داشتن؟  از رو سونو متوجه شدن یا رفتن سی تی اسک ...

کلیه ش پلی کیستیکه همیشه تو کمر درد داشت اندازه ش هشتاد  در پنجاه میلیمتر اول سونو بعد سی تی اسکن دکترم گفته هرچی کیستارو تخلیه کنیم باز در میاد دوباره فشارشو نمیدونم 

جراحی فایده نداره دوباره کیست درمیاد درمانی نداره نه سرفه ش اونقدر نیست

سرفه های بابای من شدید 

خستش کرده 

کلیه ش پلی کیستیکه همیشه تو کمر درد داشت اندازه ش هشتاد  در پنجاه میلیمتر اول سونو بعد سی تی اس ...

سی تی اسکنش تزریقی بود؟