2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشاالله که مثبته  گلم😍

عزیزم ‌چرا دوسال  طول کشیده 

منم  ۵ ماهه  دیگه دارم کم  میارم همش ب فکرشم 

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم
انشاالله که مثبته  گلم😍 عزیزم ‌چرا دوسال  طول کشیده  منم  ۵ ماهه  دیگه د ...

تاریخ های قمر در عقرب و عزاداری ها رابطه نداشتیم.دکتر هم نرفتم ببینم چرا نمیشم.فقط قبل اقدام رفتم پاپ اسمیر و اچ پی وی و اجازه اقدام از دکتر

تاریخ های قمر در عقرب و عزاداری ها رابطه نداشتیم.دکتر هم نرفتم ببینم چرا نمیشم.فقط قبل اقدام رفتم پا ...

چقدر صبوری پس 

انشاالله مامان شی زودب

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم
چقدر صبوری پس  انشاالله مامان شی زودب

الان که ۲۸ سالم شده به خودم اومدم میبینم اع همه بچه دارن جز من.شروع کردم انواع اقسام مارک بی بی چک.مدیکور و زیموها و روژان هاله دارن ولی ریما منفی سفت و سخت

الان که ۲۸ سالم شده به خودم اومدم میبینم اع همه بچه دارن جز من.شروع کردم انواع اقسام مارک بی بی چک.م ...

من ک گفتم تا عید  باردار نشدم  سال جدید برم پیگری دکتر 😔

من ک گفتم تا عید  باردار نشدم  سال جدید برم پیگری دکتر 😔

آخه میگن تا یه سال طبیعیه.ولی اگه زیاد بهش فکر میکنی برو.من جدیدا علائم بارداری مثل سینه درد و معده درد و درد زیرشکمی اومده بود سراغم برای همین بی بی هارو امتحان میکنم