2777
2789
عنوان

پسر بچه ۲۳ماه

91 بازدید | 12 پست

خانمایی که بچه تو این سن دارن حرف زدنش در چه حد هست من حدود شاید بین ۶۰تا ۱۰۰تا بگه دقیق نمیدونم و دو کلمه هم میگه مامان اومد،مامان بیا اینا رو با فعل،بدون فعل هم میگه مامان پتو،مامان اب،مامان بیا اینجا در این حد،بچهای شما چطورن اخه من پسر بزرگم تاخیری بود نگران کوچیکم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ماشالا خیلی خوبه من دختر خالم 19 ماهشه هیچی نمیگه هنوز  ولی روند پسر شما خوبه پسر منم همینجور ...

ممنون عزیزم،ماشاله به پسر خودت،ولی پسر بزرگم که تاخیر داشت تو این سن ۲۵کلمه میگفت و دوکلمه ای نمیگفت هنوزم ماجرا دارم بهاش

ممنون عزیزم،ماشاله به پسر خودت،ولی پسر بزرگم که تاخیر داشت تو این سن ۲۵کلمه میگفت و دوکلمه ای نمیگفت ...

منم دخترم بعد دوسالگی تقریبا خوب شد و الانم ک ماشالا بلبل زبونه ولی بچه های دوم انگار بهتر صحبت میکنن

منم دخترم بعد دوسالگی تقریبا خوب شد و الانم ک ماشالا بلبل زبونه ولی بچه های دوم انگار بهتر صحبت میکن ...

من پسر بزرگم بعد سه سالگی خوب شد و افتاد رو غلتک،ولی خوب هنوز بعضی واژها رو مشکل داره یعنی بکار نمیبره مثل دروغ،یا بیشتر کلمات انتزاعی