2777
2789
عنوان

چیکار کنیم بیخیال ما بشن

322 بازدید | 22 پست

بابا ما یه اشتباهی کردیم میخوایم ماشین بفروشیم باید پول بدیم به یکی مگه حالا حالاها نمیفروختیم

حالا از اقوام یه نفر هست ک فوووووق العاده گیره  خدانکنه یه چیزی هم بهش بفروشی یه سال بعدشم یه صدایی بده یه چیزیش خراب میشه میاد در خونت

حالا اون طرف نسبت نزدیکم با ما داره بند کرده ماشینو بدین ب من شوهرم میگه بابا رنگ داره خرابه به دردت نمیخوره نههه تو خوشت نمیاد با من معامله کنی شوهر میگه بخدااا میخوام جای پول بدم به یکی میگه دلمو شکستی حله باااشه منوبپیچون طرفم خیلی  نسبتش نزدیکه ولی از شهرستان اومده تهران

دیگه کچل شدیم از دستش انقدگیر داد گفته باشه بیا میخوام ببینمت ماشینتو نمیخورم که گازش نمیگیرم😑ولی میدونم الان شوهرم رفته میندازنش تو رودربایسی اعصابشم خورد میکنن چیکارکنیم از دست اینا🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️نمیفهمن هرچی میگیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قاطع باشید و بگید فروختیم و تموم شده.اونها بلدن چطور سو استفاده کنن شما هم محکم باشید اصلا هر چقدر ن ...

واقعا هم میدونیم قصد سو استقاده داره و خیلی قیمت پایین میخواد انگار ما مالمون از تو جوب درآواردیم الانم از شهرستان اومده با ناراحتی میره آبرو واسه ما نمیذاره که میگه اینا ب من ندادن این همه راه رفتم حالا ده تا دیگه ماشین هست گیر داده ب ما

بگید به کسی قولش رو دادیم رومون نمیشه دیگه . ولی تحت هیچ شرایطی با آشنا و فامیل معامله نکنید علی الخ ...

دقیقااااا میشناسیمش اخه چه آدمیه یعنی از تو دماغت در میاره بعد دو سالم شده ماشینم  خرجی بخوادکنه میاد بس در خونت میشینه هی طعنه میزنه 

گفتیم فروختیم رفته نمیفهمن نمیدونیم چ جوری حالیش کنیم خدا گیر کسی نندازه همچین قومی

دقیقااااا میشناسیمش اخه چه آدمیه یعنی از تو دماغت در میاره بعد دو سالم شده ماشینم  خرجی بخوادکن ...

می فهمم دور ما هم هستن این طور افراد . اصلا آدم نباید بهشون بگه کاری رو میخواد انجام بده. کاری اش نمیشه کرد. بعضی ها اصلا طلبکار دنیا میان

واقعا هم میدونیم قصد سو استقاده داره و خیلی قیمت پایین میخواد انگار ما مالمون از تو جوب درآواردیم ال ...

میدونه این معامله به نفعشه.بزار به همه بگه همه میان کمکتون کنن که ماشینتونو نفروشید

گور بابای حرف مردم.

بگو بیعانه گرفتیم خرجم کردیم .معامله رو نمیشه فسخ کرد و سلام.

رودرواسی نداره

چطور اون پرروست شما هم اونطور باشید

گفت بخداا واقعا هم جای پول طرف داریم ماشینو میدیم میگه اون غریبه رو ب من ترجیح دادین😑😑😑😑😑

چقدر پرتوقع تشريف دارن ايشون! بحثِ معامله ست،بحثِ داد و ستد هست،بحثِ عشق و عاشقى و رفاقت اينا نيست كه ميگه فلانى رو به من ترجيح دادين.شما ميتونستين به اين حرفش بلند بلند بخندين و اصلا جواب هم ندين كه متوجهِ مضحك بودنِ حرفش بشه