2777
2789
حداقل حداقل لباسایی که میخوایی مخری یا غذاهایی  که دوس داری میپزی  ازادتری تو خونت

نخیرم اینجوری نیست یکی بالا سرته نمیزاره چیزی بخری که به دل اون نباشه

غذام اتفاقا باید به دل اون درست کنی نه خودت

حداقل حداقل لباسایی که میخوایی مخری یا غذاهایی  که دوس داری میپزی  ازادتری تو خونت

از این نظر اره خانم خونه تویی بعضیا از مردا هم واقعا خوبن حرف خانومشون اولویت میزارن و کلا حس خوبی داره هرچی میخای میخری هرغذایی میخای درس میکنی هیچکسم تو زندگیت دخالت نمیکنه هرجا هم دوست داری میری ارایشگا دوست داری میری هرمدل مویی هر رنگ مویی هر رنگ لباسی کلا واس خودته زندگیت بنظرم اگ مرد خوبی پیدا کردی چرا ک نه

قشنگی چشماتُ روی کره ماه پیدا کردم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابااااا ۸۰ درصد ادما دارن مینالن از شوهر تو دنبال خود گرگی؟

یه سر ب تاپیکای دیگران بنداز یه سر ب تاپیکای من بنداز داغونممم از دست شوهر منم ۱۹ سالمه ۱۷ سالم بود عقد کردیم دوهفته پیش عروسیمون بود ولی جیگرم خونه ازش

هیچی مثل مجردی قشنگ نیست من بااینکه تونجردی هامم اسیربودم حق بیرون رفتن نداشتم ولی کیف میکردم واسه خودم فقط میخوردم میخابیدم ولی الان چی؟باید شبو روز کلفتی این اقارو کنم

تا ۲۵سالگی از طریق معرف ازدواج میکنی

حس ششمی؟

دوستان خواهش میکنم واسه حل مشکلم دعاکنید که زودتر حل بشه و آبروم حفظ بشه دعاکنید شر اون مزاحم اززندگیم کم بشه و به سزای کارش برسه و آرامش بزندگیم برگرده و کسی از مشکلم خبردارنشه .دعاکنید دشمن شادنشم 😔

شوهر چیه من خودم ازدواج کردم بشدت پشیمونم انتخابم خیلی اشتباه بود خیلی

خدایا ازت می‌خوام به پدرو مادرم ، خواهرم ،برادرام،همسرم ، پسرم ، نی نی توراهیم ، خودم سلامتی و عمر طولانی‌و دل شاد بدی.🤲 هر کی هم امضامو خوند برای حال‌و‌روحیه خراب وافسردم یه صلوات بفرسته 🦋💜هرکی برام صلوات فرستاد بهم بگه تا براش صلوات بفرستم.
به این زودیا نه.یکم طول میکشه

حس ششم دارین شما؟ 

منم بپرسم جواب میدین؟

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم