2777
2789
عنوان

چرا انقد بچه ها بی ادب شدن

380 بازدید | 12 پست

جواب پس میدن گنده تر از دهنشون حرف میزنن تو جمع 

حالم بهم میخوره از همچین بچه های سرتقی

مادرام ک ماشالله هیچی ب بچه هاشون نمیگن ک مبادا روحیشون خدشه دار شه

یا بچه نیارین یا میارین درس تربیت کنین 

از دیروز بابت رفتارای ی بچه بی ادب اعصابم خورده

کرد هستم یه کرد باغیرت❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حرفت درست ولی بعضی بزرگترام انگار کرم دارن اینقدر اذیت بچه میکنن تا یه چیزی بگه بعد بگن بچش بی تربیته

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
تربیتشون بده خواهر 

نمیشه ب بچه مردم چیزی گفت ک

یکی از فامیلا برگشت گف چرا انقد بچت بد حرف میزنه زشته مامانه برگشت گف دیگه اخلاق بچه منم اینطوریه دیگه نباید ناراحت شین

کرد هستم یه کرد باغیرت❤
خیالت راحت که روزگار همون مامانو ک الان هیچ کارش نداره رو سیاه میکنه بزار یکم بزرگتر بشه بچش انوقت ...

هیچی نمیگه هیچ تازه ناراحتم میشیم میگه اخلاق بچه منم اینطوریه دیگه نباید ناراحت شین

کرد هستم یه کرد باغیرت❤
تو جمع حرف میزدین دوتا میومد تو دهنمون ولی بچه های الان ماشالله تو هر جمعی صحبت میکنن راجع به هرچی ک ...

دقیقا من یادمه اونموقع ها تو جمع حرف میزدیم مامانم چشاشو گزد میکرد برام ک حرف نزن 

کرد هستم یه کرد باغیرت❤

منم متنفرم از همیچین بچه هایی

چن تاشونم داریم تو فامیل

یجا تو سریال جیران گلین به مهدعلیا میگه:دنیا جاییه که درد خروار خروار میادمثقال مثقال میره😔این جمله حال و روز اکثر ماهاست و قشنگ درکش میکنیم
حرفت درست ولی بعضی بزرگترام انگار کرم دارن اینقدر اذیت بچه میکنن تا یه چیزی بگه بعد بگن بچش بی تربیت ...

راجبه اینجور ادما نظری ندارم 

ولی من چون اون بچه رو میدونم بی ادبه سعی میکنم اصلا ب حرفش نیارم و نزدیکش نشم و کاری ب کارش نداشته باشم ولی اون بچه میاد تو جمع کافیه یکاری بکنم تو جمعی ک رو در وایسی دارم باهاشون ی حرفی میزنه ک کاملا میرینه ب ادم شخصیت ادم و میاره پایین 

دیگه جوری بود ک اطرافیان ناراحت شده بودن از حرف اون بچه

کرد هستم یه کرد باغیرت❤
هیچی نمیگه هیچ تازه ناراحتم میشیم میگه اخلاق بچه منم اینطوریه دیگه نباید ناراحت شین

واقعا جای تاسف داره عوض اینکه بچشو تربیت درست کنه 

تازه بهش افتخارم میکنه با این بی ادبیش 

مامانش ک هیچ ان شالله حداقل بچه هاش سر به راه و عاقبت بخیر بشن