2777
2789
عنوان

کمککککک😭

193 بازدید | 14 پست

سلام

دوستان از شما کسی هست ریاضی خونده باشه؟

من خودم رشتم ریاضیه و به اجبار اومدم فقط چون شاید شانسم تو کنکور ریاضی بیشتر بود

وگرنه میخواستم برم فنی مهندسی کامپیوتر، تو ریاضی هم مهندسی کامپیوتر،ITهست ولی ریاضی واقعا خیلی سخته

الان تو فکر تغیر رشتم میگم برم تجربی که کنکورش بشدت سخته 

برم ادبیات کنکور اونم باز سخته

برم فنی میترسم کار پیدا نشه

اگر کسی میتونه میشه یه راهنمایی کنه لطفااا🙏🫂

[[ درسمم اصلا راهنمایی ۲۰ بودم همه درسام الان انقدر درسا سنگینه دعا دعا میکنم تک نشم ]]

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

فک می‌کنی بیای تجربی درس ها راحت میشه؟؟ 

بهترین انتخاب رو کردی که رفتی ریاضی

دو سال دیگه که کنکور دادی اون موقع میگی خدایا شکرت که این راه رو اومدم

یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ازت خواهش کنم ضامن منم بشی؟🥺💖  میشه شما هم  دعا کنید تا امام رضا حرفم رو بشنوه ؟💚
هر رشته ای سختیای خودشو داره دیگه  مخصوصا دبیرستان  باید سختی بکشی

اخه این خیلی خیلی سخته 

صبح که از امتحان اومدم بماند سوالای امتحان از کنکور ماشالله سخت تر بود تا الان فقط داشتم گریه میکردم که چرا این اشتباه کردم

مامانمم فقط سرکوب فقط سرکوب

شغل شریف خانه داری

کاش منم خونه دار میشدم

حرف مامان بابام فقط اینه بخون باید یه کاره بشی

خب اونا که اصلا درک نمیکنم من چقدر دارم سختی میکشم

مدرسه که اصلا

من تپش قلب دارم با این سنم،  بعد دبیر ورزش بعد تمرین پله ضربان قلب اندازه میگرفت اگه از ۱۰۰ کمتر بود یعنی ادم ورزش کاری بودی

حالا ضربان قلب من در حالت عادی ۹۵ بعد تمرین ۱۲۶ بود نمره مستمرو داد ۱۸

هرچی میگم حداقل ورزش کم نده من تپش قلب دارم چیکار کنم خب

اصلا اهمیتی نمیدن

اخه این خیلی خیلی سخته  صبح که از امتحان اومدم بماند سوالای امتحان از کنکور ماشالله سخت تر بود ...

شاید روش مطالعت،مکانش،یا طرز تدریس دبیرات مشکل داره 

یکم تحقیق کن،ریشه یابی کن،بعد تصمیم بگیر 

از راهنمایی به دبیرستان همه تقریبا یه دوران افت تحصیلی رو تجربه میکنن 

بخاطر سختی کار دست از آرزوهات نکش

معمولا تو دبیرستان نمره ها نسبت به راهنمایی یه کم افت می‌کنن و این تا حدودی طبیعیه، رشته ی تجربی هم رقابت توش خیلی زیاده و خیلی خوب باید بخونی و اگه فکر می کنی نمی تونی از پسش بر بیای پیشنهاد می کنم نری سراغش، در کل برو دنبال علاقه ات. اگه به کامپیوتر علاقه داری خودت یاد بگیر، کامپیوتر به مهارت نیاز داره. نمیگم کنکور و درست رو رها کن و دیگه براش تلاش نکن اما از مسیر علاقه ات خارج نشو. درس های دبیرستان هم در مقایسه با درس های راهنمایی سنگین ترن؛ شاید تو راهنمایی کسی خودش بخونه و تمرین کنه و درس رو یاد بگیره ولی همون آدم تو دبیرستان خودش از پس درس ها بر نیاد. اگه تو درسی مشکل داری و توانش رو داری کلاس برو. 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز