2777
2789
عنوان

ختم سوره حمد

246 بازدید | 54 پست

هرچقدر حتی یک عدد اگر شرکت میکنید در پستها اعلام کنید.

هرچقدر از خیر و برکاتی که دیدم و شنیدم از خوندن این سوره کم گفتم.تا میتونید ازش خیر ببرید.

الهی هرکس در این تاپیک شرکت میکنه خدا حاجت دلش رو آرزوهاش و خواسته هاش رو حقیقتا حتی بسیاااار متعالی تر و بهتر و قشنگتر و بیشتر از تصوراتش بهش تو دنیای واقعیت هرچه سریعتر،عاجلا عطا کنه.

الهی که غرق خوشی لذتی وافر و سوق و ذوقی لبریز بشه از رسیدنی حقیقی به آرزوهاس در عالم واقعیت و داشتن نعمات دلخواهش در عالم واقعیت...

الهی که هرکس شرکت میکنه در این تاپیک،خرابی های زندگیش درست،نعمتهای ازدست رفتش(بازگشت پذیرها،مثل سلامتی،عشق و محبت، اعتماد، مقبولیت،آبرو، مال...)حتی خیلییی بهتر و بیشتر و متعالی تر از قبل  بهش برگرده نعمتهای بیشتر و بهتر بهش عطا کنه خداوند، علی الخصوص نعمتهای دلخواهش رو و نعمت های فعلی زندگیش رو حفظ و تقویت کنه...

الهی برکت و دنیا دنیا دنیا خیر و رحمت به زندگیش بیاد.

الهی گشایش های پی در پی و خیرهای پی در پی به زندگیش بیاد.

الهی خدا خودشو عزیزانش رو از هر بدی و سری نجات بده و حفظ کنه.

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

نمچنین الهی همه حسرتهاتون بدل به خوشی و رضایتی ازته دل و ذوق و شوقی عمیق بشه...

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۱۴تا میخونم عزیزم

در جهان یک راه است آن هم راستیست ✌گفتار نیک👌 پندار نیک 👍. 👈کردار نیک👉❤گفته بودم چو بیایی غم دل با تو بگویم چه بگویم که غم از دل برود چون بیایی🍁❤🍁میشه از ته دلت برای رسیدن به کسی که سال هاس عاشقشم برام دعا کنی ویه صلوات برای شفای برادرم مهمونم کنی لطفا☺وضعیت طوریه که یه نفر تو خیابون گریه ش بگیره همه میزنن زیره گریه ....همه شهرررررررررررررر          #وطنم ایرانم💔

٥تا خوندم عزيزم 

عزيزم اين ذكر واسه حاجت گرفتن عاليه🌹🌹

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9978974/براورده-شدن-حاجات-بسيار-مهم?page=1

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

@سرو،محمد  

@mtata  

@کاربریپاکشده  

@زیبایعجیر  

@کاربرخانومم  

@specialgal