2777
2789
عنوان

ختم سوره حمد

245 بازدید | 54 پست

هرچقدر حتی یک عدد اگر شرکت میکنید در پستها اعلام کنید.

هرچقدر از خیر و برکاتی که دیدم و شنیدم از خوندن این سوره کم گفتم.تا میتونید ازش خیر ببرید.

الهی هرکس در این تاپیک شرکت میکنه خدا حاجت دلش رو آرزوهاش و خواسته هاش رو حقیقتا حتی بسیاااار متعالی تر و بهتر و قشنگتر و بیشتر از تصوراتش بهش تو دنیای واقعیت هرچه سریعتر،عاجلا عطا کنه.

الهی که غرق خوشی لذتی وافر و سوق و ذوقی لبریز بشه از رسیدنی حقیقی به آرزوهاس در عالم واقعیت و داشتن نعمات دلخواهش در عالم واقعیت...

الهی که هرکس شرکت میکنه در این تاپیک،خرابی های زندگیش درست،نعمتهای ازدست رفتش(بازگشت پذیرها،مثل سلامتی،عشق و محبت، اعتماد، مقبولیت،آبرو، مال...)حتی خیلییی بهتر و بیشتر و متعالی تر از قبل  بهش برگرده نعمتهای بیشتر و بهتر بهش عطا کنه خداوند، علی الخصوص نعمتهای دلخواهش رو و نعمت های فعلی زندگیش رو حفظ و تقویت کنه...

الهی برکت و دنیا دنیا دنیا خیر و رحمت به زندگیش بیاد.

الهی گشایش های پی در پی و خیرهای پی در پی به زندگیش بیاد.

الهی خدا خودشو عزیزانش رو از هر بدی و سری نجات بده و حفظ کنه.

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

نمچنین الهی همه حسرتهاتون بدل به خوشی و رضایتی ازته دل و ذوق و شوقی عمیق بشه...

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۱۴تا میخونم عزیزم

در جهان یک راه است آن هم راستیست ✌گفتار نیک👌 پندار نیک 👍. 👈کردار نیک👉❤گفته بودم چو بیایی غم دل با تو بگویم چه بگویم که غم از دل برود چون بیایی🍁❤🍁میشه از ته دلت برای رسیدن به کسی که سال هاس عاشقشم برام دعا کنی ویه صلوات برای شفای برادرم مهمونم کنی لطفا☺وضعیت طوریه که یه نفر تو خیابون گریه ش بگیره همه میزنن زیره گریه ....همه شهرررررررررررررر          #وطنم ایرانم💔

٥تا خوندم عزيزم 

عزيزم اين ذكر واسه حاجت گرفتن عاليه🌹🌹

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9978974/براورده-شدن-حاجات-بسيار-مهم?page=1

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

@سرو،محمد  

@mtata  

@کاربریپاکشده  

@زیبایعجیر  

@کاربرخانومم  

@specialgal