2777
2789
عنوان

تولد شوهرم

155 بازدید | 6 پست

بچه ها بنظرتون چیکار کنم واسه تولد همسرم ۱۵دی تولدشه میخوام دوتایی باشیم هرسال همینجوریه .اما چون هوا سرده غصم گرفته چی برم بگیرم براش چه تدارکایی ببینم 😓هرسال تولد شوهرم داستان دارم با این سرما 😂شما چیکار میکنید واسه تولد شوهرتون چ تدارکایی میبینید؟البته اینم بگم بیچاره اصلا انتظاری نداره ها اما خب خودم دلم میخواد یه تولد کوچیک و مختصر براش بگیرم 🤷‍♀️

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم واسش کیک تولد درست میکنم عاشق کیک و شیرینیِ 😁

البته فعلا عقدیم از سال دیگه تولدامون دوتایی میشه 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته...  فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی...   😉
امسال کاری نکردم😅 ولی پارسال کیک گرفتم

کیک ک اصل کاریه کادو چیکنم☹

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀

تولد رل منم ۱۸ دی  ۵۰۰ بهش میدم بره پول بزارسرش یه ریش تراش بخره

شوهرم کادو رو ب زور قبول میکنه پول بدم عمرن نمیگیره☹😓

2790
2778
2791
2779
2792