2777
2789
عنوان

مهاجرت

215 بازدید | 17 پست

دوستانی که مهاجرت کردن خودشون یا خانواده اشون میشه بگید چطوری رفتید از طریق تحصیل کار سرمایه گذاری..... از چه طریقی و به کجا رفتین و اینکه الان پشیمون نیستید؟

الان میترکه تاپیک 

اکثرا تحصیلی میرن

•من یه قوی سیاه رنگم که از ترس گوشه گیر شدن،از شب به روز فرار میکنه زیر طلوع آفتاب می ایسته و مشغول خود نمایی میشه... اما همین که آفتاب ذره ای بالاتر میاد،از ترس نمایان شدنش،دوباره به دریاچه ای پناه میبره که توی تاریکی ها ساخته شده~🫂💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من فلن دو سال آینده قراره برم همه چیم اوکیه 

ولی دوستم مشاوره میتونم ایدی اینستا یا شماره وات یا ایدی تلگرامشو بدم سوالاتو بپرسی 

ولی تقریبا اطلاعاتم تکلمیله خودمم میتونی بپرسی اونم تخصصی بهت میگه خودشم ایران نیس

زندگی کردن تو دنیا بدون داشتن آگاهی مثل پرسه زدن تو کتابخونه بدون لمس کتاب هاست :))))                             گیر کردم بین جنگ ازلی قلب و مغزم <<<<<< ?          کساییی ک تاریخ رو فراموش می‌کنند محکوم ب تکرار اون خواهند شد://// تاپیک های اول‌برا من نیس*****کاربری برای دونفره :)))) 
عزیزم از چ طریقی دارید اقدام میکنید

یا از طریق تحصیل یا از طریق سرمایه گذاری 

البته خواهر و برادرم رفتن ک احتمال زیاد اونا دعوت نامه بفرستن ولی من میخوام خودم برم 

چن سالی رو میرم قبرس شمالی تا اقامت بگیرم خیلی بدرد 

میخوره چون خیلی راحت با اقامت اونجا میشه ویزا شینگن رو گرفت دانشگاه هاش هم خیلی خوبه راحت تر میشه از طریق دانشگاه هاش ب کشور های اروپایی مهاجرت کرد 

زندگی کردن تو دنیا بدون داشتن آگاهی مثل پرسه زدن تو کتابخونه بدون لمس کتاب هاست :))))                             گیر کردم بین جنگ ازلی قلب و مغزم <<<<<< ?          کساییی ک تاریخ رو فراموش می‌کنند محکوم ب تکرار اون خواهند شد://// تاپیک های اول‌برا من نیس*****کاربری برای دونفره :)))) 
شما خواها برادرتان کجان؟

قبرسن ولی دارن میرن آلمان