2777
2789

اوایل روانی میشدم اینقد حالم بد میشد بابت اینکه سر دلایل بی منطق از چیزی محرومم میکردن

الان حتی اگه قبلش تهدیدمم کنن بازم میرم بیرون هر چیزیم بگن و هرکاریم کنن حتی فیزیکی بازم اهمیتی نمیدم حتی نمیزارم یه قطره اشکم دربیاد یا جوابشونو بدم ،نگاهم نمیندازم تو چشماشون و  مجبور شدن عادت کنن ک یه دخترحرف گوش کن ندارن🤷🏽‍♀️

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

زمانی که مجرد بودم خانواده بسیار سخت گیری داشتم . گوش ندادن آهنگ و پوشیدن چادر اجبار کفایی بود در عین دوست نداشتنم . یعنی باورت نمیشه مامان که می رفت بیرون یواشکی ضبط رو می یاوردم و نوار گوش میدادم . تازه اگه شانس می یاوردم و برادرام که کوچیکتر از خودم بودن سر نمی رسیدن و گزارش رد نمیکردن .

جمعه ها ظهر به هوای شنیدن قصه روز جمعه رادیو رو می‌بردم تو اتاقم و برنامه آهنگ درخواستی بهزاد بلور رو گوش میدادم😅 .بماند که تنهایی حق نداشتم حتی تا سر خیابون هم برم .

ولی سالها بعد فکر کنم بعد از سال دوم سوم دوره لیسانس بود که پوشش تغییر کرد ..تونستم آهنگ گوش بدم  و ... .

موقع قبولی دانشگاه هم بهم گفتن فقط و فقط شهر خودمون🤯

الان خیلی از اون سالها گذشته و من متاهلم و پوشش من طبق خواسته خودمه ..برادران جان هم بزرگ شدن و متاهل و کلی تغییر کردند ...برادر بزرگه باهاش صحبت می‌کردم چند وقت قبل میگفت نگو اون خاطرات رو ناراحت میشم وقتی می افتم یادت که چقدر اذیتت کردم😕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

2790
2778
2791
2779
2792