2777
2789
عنوان

ورزش ران و باسن لاغری ؟؟؟؟؟

1503 بازدید | 19 پست

کسی انجام داده نتیجه گرفته باشه؟ حالم از رونم بهم میخوره میخام آب کنم ی چند تا از پینترست گرفتم ورزش ولی ب نظرتون نتیجه میده؟

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هوازی درجا آب میکنه

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚

لاغری موضعی نداریم ورزش کل بدن و تقویت عضلات اون ناحیه و ورزش هوازی انجام بده بدنت خودش اونجایی که لازم باشه چربیش رو استفاده میکنه و لاغر میشهمن خودم با چالش ۶ هفته با شیلی ورزش میکنم تو پیجش نتایج زیادی گذاشته رایگانم هست

فقط برو پیاده روی

سرده این روزا...ولی اتفاقا تصمیم میگیریم ک با مامان بریم هوا فرداش خراب میشه 

این هفته شنبه می‌خواستیم بریم ک بارون اومد ا صبح زود😂😂

ولی بیشتر هدفم اینه ت خود خونه دور هال بچرخم اونم میشه ‌ک

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]
بیا بده بمن🚶‍♀️

مامان بهار جون پینترست بزن ورزش چربی سوزی خودش میاره چندتا از بین اونا هم برای رون و باسن هس

هوازی درجا آب میکنه

مرسی گلم 🌻🌻

دوچرخه

خیلی دوست دارم ولی ندارم🥲💔

مامان بهار جون پینترست بزن ورزش چربی سوزی خودش میاره چندتا از بین اونا هم برای رون و باسن هس

من میخام برزگ بشه و دارم ورزش‌های مخصوص باسن انجام میدم برای فرم دهی

مرسی عزیزم باشه

نور بر تاریکی پیروز است💪

لاغری موضعی نداریم ورزش کل بدن و تقویت عضلات اون ناحیه و ورزش هوازی انجام بده بدنت خودش اونجایی که ل ...

مرسی عزیزم 🤍🌚

من خودم دوران کرونا از بس ورزش کرده بودم همه جام آب شده بود رونم خیلی کم میخام این دفعه بیشتر این رو فرم شه بقیه جا ها هم مدنظرم هس