2777
2789
عنوان

گمش کردم😰😭😭😭

566 بازدید | 26 پست

دوستای خوبم یه مدرک مهمی رو گم کردم

از بچه م گرفتم که بذارم جای مطمان خراب و... نشه حالا هرچی فکر میکنم یادم نمیاد کجا گذاشتم

جاهایی که معمولا میذارم رو گشتم ولی نبود

میشه یه صلوات بفرستید دعا کنین تا شنبه پیدا بشه لطفاااااااا

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لای کتاب بگرد

خدایا خودت بساز🤲 ما بسازیم شهرداری خراب می‌کنه😝😁هر کلمه ای که از دهانت خارج میشه ممکنه زندگی یک نفر رو زیر و رو کنه پس پیش از هرچیزی مواظب حرف زدنت باش☝️ شاید کلمات تو به یک زندگی جان ببخشه و شاید باعث پایان زندگی بشه 👎👍 خیلی خیلی خیلی فکر کن و بعد حرف بزن .. سکوت خیلی بهتر از سخن بیهوده س🤫
چشم حتما ، منم مدال و زنجیر طلارو گفتم یه جای مطمین بزارم الان گمش کردم احتمالا انداختم دور ، توام ب ...

ان شاءالله شما هم زود پیدا میکنید.

براتون ایت الکرسی خوندم

وای من گردنبندمو یه جا گذاشتم ولی یادم نیست الان نزدیک دو ماهه که نیست 🥲می‌دونم مامانم اون روز تو چش بود گفت ببر بذار یه جای دیگه بردم رفتم گذاشتم یه جا ولی یادم نیست کجا گذشتمش

میشه با دلای پاکتون برای رسیدنبه آرزوهام و برآورده شدن حاجتم.برام یه صلوات بفرستید؟🥲ای کسی چ امضامو خوندی امیدوارم هرچی خوشبختی توی دنیاس توی زندگیت بیاره و هرگز رنگ غم نبینی🤍
بخت دختر شیطون رو گره بزن یه گوشه روسر ی تو گره بزن مسخره نکنید،بیشتر وقتا جواب داده این روش

بعد روسری همش باید سرم باشه؟ یا بذارم تو کمد اشکال نداره؟