2777
2789
عنوان

شغل

97 بازدید | 11 پست

سلام.من۲۰سالمه و دانشجوام.تازه ترم اولم.اطراف و که میبینم،بعضی همسن و سالای من شاغلن.خیلی آسون میگیرن همه چیو.اما من کلی کار پیدا کردم ولی دوست ندارم هیچکدومو برم.از طرفی از خدم خجالت میکشم چرا به این سن هنوز نرفتم سرکار.به یه مهارت علاقه دارم ولی برای یادگرفتنش و بعد کسب درامد ازش،حداقل پنج شیش ماهی نیاز دارم.بتظرتون من دارم زیاد سخت میگیرم یا واقعا چیز عجیبه که دوست ندارم برم سرکار.؟

تمام شغلا یا درآمدش کمه و دلمو میزنه یا اگر درآمدش بد نیس کارش خیلی سخته.فکر میکردم از تنبلی باشه اما اوضاع خیلی داغون تر از این حرفاست.اگر تجربه یا راهنمایی دارید برام بنویسید.ممنونم.

تعداد رای : 2
نظرسنجی
..
1
50%
...
1
50%
منم همینم. اعتماد به نفس ندارم کار کنم

میدونی.فکر میکنم کاری به اعتماد به نفس نداره.نمیدونم دقیقا بخاطر کمالگرایی بیش از حد و مضره یا دارم خدمو گول میزنم. حداقل کاش یکم به خودم آسون تر می‌گرفتم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی.فکر میکنم کاری به اعتماد به نفس نداره.نمیدونم دقیقا بخاطر کمالگرایی بیش از حد و مضره یا دارم ...

به نظرم اگه دوستی همکلاسی ای کسی هست که پایه باشه باهم برید کار کنید. چون سختیش کمتر میشه و زمان زودتر میگذره. بعد هرچقدرم حقوقش کم باشه فکر کن از هیچی بهتره. و اینکه موقته بغدل یه شغل خوب پیدا میکنی

به نظرم اگه دوستی همکلاسی ای کسی هست که پایه باشه باهم برید کار کنید. چون سختیش کمتر میشه و زمان زود ...

متاسفتانه‌دوستم خودش شغل داره ولی حقوقش خیلی کمه. اون راحتی کار و ترجیح میده به پولش

چ کارایی مثلن پیدا کردی ک نرفتی؟  و بستگی ب هم داره. چ رشته ای الان؟

رشتم مدیریت بازرگانیه.

کارای زیادی پیدا کردم.منشی،توی بوفه،فست فودی و اینا.

همشون هم کارشون سخت و سنگینه.یا نسبت به حقوقش خیلی ببخشیدا اما خرکاریه

رشتم مدیریت بازرگانیه. کارای زیادی پیدا کردم.منشی،توی بوفه،فست فودی و اینا. همشون هم کارشون سخت و ...

حس می کنم شاید الان بهتر باشه تمرکزتو بزاری رو درست ک از طریق اون شاغل شی. اگه آیندت رو تو این رشته میبینی. 

تو دوران تحصیل هم می تونی کارای آنلاین کنی. 

سلام عزیزم اگه به کار آنلاین علاقه داره بیا خصوصی بهت شمارم بدم باهام تماس بگیری

فقط نگو که بازاریابیه یا از این کارای فروش محصولات آرایشی و این چیزاست که پورسانتیه/: