2777
2789
بستگی به این داره که از هر دو جنس داری؟ اگر بچه سوم بیاری اتاق شخصی داره؟ میتونه طبق فصل لباس و پو ...

عالی گفتی

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سخت نیس اذیت نمیشی بقیه هیچی بهتون نمیگن اخه اطراف ما همه 2تا دارن

سخت ک هست ولی ب شیرینیاش می ارزه، اطراف منم یدونه دوتان، اصلا ب حرفاشون اهمیتی نمیدم این انتخاب خودمه

چشمت ب امضام افتاد برا شفای مامانم صلوات میفرسی💔🙏
32

اگه نیاری پشیمون میشی که بیست سی سال وقت بچه آوردن و تربیت و بزرگ کردنشونو فقط با دوتا بچه سپری کردی. تربیت فرزند رو کم چیزی در نظر نگیرید ثواب بیشماری میبری. مردم ما فقط به اوج رفاه فکر میکنن. اروپاشم اینطور نیست که هر فرزند اتاق شخصی و وسایل آنچنانی داشته باشه ولی فرزندآوریشون زیاده من از روزنامه های خودشون و زندگی واقعیشون میگم نه شبکه های ماهواره ای که یور ماجرا رو نشون مردم ما میدن که همه تنها فکرشون مالی باشه نه بیشتر.

منم یه دختر و پسر دارم مشکل مالی هم ندارم ولی فکر کردن به بچه سوم برام کابوسه تازه یکی میخواستم که دوقلو شد شما ماشالا چه شجاعی با شرایط این جامعه ای که ما توش زندگی میکنیم

عزیزم هرکسی به زندگی خودش نگاه میکنه و نظر میده ولی شما باید شرایط خودت رو ببینی . اینکه چقدر حوصله داری برای بچه جدید و کلا زندگی خانوادگی آروم و شادی دارین یا نه ، چون گناه داره بچه بیاد توی یه خونه که دائم تنش و دعوا داره یا محبت زیادی نیست و حوصلش رو ندارن . 

اگه شرایطش باشه هر چند تا بچه که عشقت میکشه بیار به کسی هم ربطی نداره 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
هر دوتاش دارم وقتی بچه کوچیک میبینم دلم ضعف میره از یه طرفی هم میترسم

همینهاهم.دارن بزرگ‌میشن ازاینالذت ببر 

منم مثل شما دوست دارم مطمعنایکی دیگه بیاری بازم‌دوستداری 

من از حرف بقیه میترسم وگرنه از لحاظ مالی مشکلی نداریم 

اخرش ادم فضول هست مطمعن باش حرف میزنن پس منتظر باش و باجواب قاطع بگو‌مگه شماخرجش را میدیدتا درس عبرت بشه برای همیشه