2777
2789
عنوان

تهوع بارداری 😭😭

157 بازدید | 17 پست

سلام خانوما برا تهوع بارداری چیکار میشه کرد؟ اصلا راهی هست یا فقط تحمل؟ هیچی تو معده نمی مونه 😭😭 همش گشنمه ولی نمیتونم بخورم 

شما چیکار کردین ؟ بیاین از تجرباتتون بگین لطفا 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من الان هفته۲۱ هستم از هفته ۱۰ حالت تهوع واستفراغ شروع شد که دکتر اول برام قرص زنجبیل نوشت هیچ تاثیری نداشت ویتامین ب۶ تاثیر نداشت الان شبی یه دونه دیمیترون میخورم که خوبه.اگه یه روز دیر بخورم یا یادم بره بالا میارم

چرا .ولی چاره ای نیست هرروز آب انجیر میخورم و آلو شبی یه قاشق شربت لاکسی ژل 

دکتر داده این شربتو؟ من یکی ظهر قبل ناهار میخوردم یکی قبل شام که یبوست گرفتم دیگه نمیخورم اون خیلی بدتر از تهوعه، طول سرویکس کم میشه با یبوست ترجیح دادم تهوع باشه تا اون ولی خب خیلی اذیت میشم

چرا .ولی چاره ای نیست هرروز آب انجیر میخورم و آلو شبی یه قاشق شربت لاکسی ژل 

آب انجیر خوب هست واسه یبوست بارداری؟؟؟

پـــــیش از آنکه دستهای درخت به نــــور برسد...پاهایش تاریکی را تجــربه کرده.گاهی برای رسیــدن به نــــور باید از تاریــکی گُـــذشت...
دکتر داده این شربتو؟ من یکی ظهر قبل ناهار میخوردم یکی قبل شام که یبوست گرفتم دیگه نمیخورم اون خیلی ب ...

اره دکتر داده .منم اوایل که این قرصو میخوردم یبوست شدییید داشتم یعنی ۴ ۵ ساعت توی دستشویی بودم دیگه گریه میکردم .الانم جفتم پایینه فک کنم به خاطر همون یبوستا باشه .اما الان دیگه خیلی میوه و سبزی و انجیر و الو میخورم روده حرکت داره اذیت نمیشم

اره دکتر داده .منم اوایل که این قرصو میخوردم یبوست شدییید داشتم یعنی ۴ ۵ ساعت توی دستشویی بودم دیگه ...

من که میوه میخورم ۵ دقیقه بعدش تخلیه میشه اصلا چیزی تو معده نمی مونه که بخواد بره به روده برسه