2821
2789
عنوان

نوه دار شدم 😍😍😍

648 بازدید | 36 پست

این برگ سانسوریا رو۴ماه پیس چند قسمتش کردم و کاشتم چندروزه دیدم پا جوش زدن دوتا  خیلی خوشحالم و ذوق دارم🥰😍یکی وسطه کوچولو یکی هم لبه گلدونمه😊

از سال ۹۷ عضوم کاربری قبلم ترکید 🎭

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اخی چه باحال❤منم عاشق سانسوریاعم

برای هیچکس مهم نیست تو چجوری شباتو صب میکنی پس بزار هرکی هرچی دلش خواست پشت سرت بگه و تو واسه خودت زندگی و از هر لحظه اش لذت ببر!عمرت آنقدر طولانی نیست که بخوای نگران این چیزای بیخود باشی فقط آخرش خودتی و خدات و آرزوهات پس همین سه تارو محکم بغلشون کن:)                                                                         اون لحظه ای که یه بچه ایو میخندونم و باهاش بازی میکنم همون لحظه دنیام یه درجه رنگی تر و قابل تحمل تر میشه                                       رفتن رو به کسی میگن که امده باشد ما که نیامدیم ریشه دراین خاک و وطنیم:))))                                                                                      بابا وقت خداحافظیه ولی به مامان چیزی نگو/بابا دیگه نمیکشم از درد پر بغضه گلوم/بابا اگه رفتم بدون همه اینا واسه آینده بود/بدون همه آرزوم اینه ببینم ایرانو آزاد یه روز

😐😐

+ما در نی‌نی‌سایت‌ از‌یک‌ برابری‌ استفاده میکنیم‌ و‌ هممون‌برابریم. _یو لای؟؟؟ +آی دونت نو؛لای؟؟نوووووو   +بیکاز کسانی که من را گزارش می زنند می‌خواهند بین من و نی نی یار نفاق برپا کنند.                  نی نی یار جان،دورت بگردم به کاربریم رحم کن دیگه شماره ندارم که بیاممممم!
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792