2777
2789
عنوان

چه گوشی بخرم

224 بازدید | 32 پست

در حدود 7 میلیون رم حافظه اشم خوب باشه ممنون

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

سامسونگ 

چه مدلی

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچی میخری فقط شیائومی نخر

سامسونگ a32خیلی خوبه ولی نمیدونم الان قیمتش چنده

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

آ۳۲ 

۷ و نیم هست

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

زیر ۱۰ تومن فقد و فقد شیائومی چون سامسونگ زیر ۱۰ پول بدی نمی ارزه من پوکو ایکس تری پرو گرفتم شوهرم a۳۲ الان واسه اون خراب شده واسه من سالم سالم ن هنگ ن ضعف حرف نداره همچیش حافظش ۲۵۶ رم ۸ باتری ۵۱۶۰ شارژر ۳۳ وات کیفت شارژدهی دوربین همچی اوکی

میشه یه صلوات به نیت براورده شدن آرزوهام مهمونم کنی؟🙂

شیائومی نوت۱۱sخریدم حدود شش ماهه حافظه ۱۲۸گیگ رام۸گیگ خیلی راضیم اصلا هنگی نداره صد تا برنامه دارم توش خیلی گوشی خوبیه، کلا هرگوشی میگیری توجه کن رامش بالای ۴یا۵باشه

تاخداهست«پریشان»نشودخاطرمن🌷🍃

شیایومی نوت ۱۰ اس ،حافظه ۱۲۸رم ۸دوربین ۶۴صفحه امولد،ششو چهارصد در د یجی،خودم شیایومی نوت ده فایو جی خریدم شش و نیم  ،ولی کاش ای میخریدم

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
a22, کلا سامسونگ خیلی بهتره من داشتم خیلی راضی بودم الان هاوی پی اسمارت دارم بد نیست ولی مثل سامسو ...

آهان ممنون

شیایومی نوت ۱۰ اس ،حافظه ۱۲۸رم ۸دوربین ۶۴صفحه امولد،ششو چهارصد در د یجی،خودم شیایومی نوت ده فایو جی ...

ممنون از راهنمایت