خالم دوسال ازمن بزرگتره هم زمان رفتیم کلاس من خیاطی اون ارایشگری بعدچون مجرده کارای خونه بااونه کلاساشم استادش ازساعت۴میومدیادمیدادتا۸شب که این۶میرفت خونه غذابزاره مدلشم من بودم خیلی سخت بوددوستامم نمیرفتن مدلش بشن صبحام درس نمیدادبه بهانه یادگرفتن که میگفت واست تمرین میشه مشتریاکه شینیون یا میکاپ ساده داشتن یابندابروهمرواین انجام میدادپولم نمیداد اخرم دوره حرفه ایی میکاپونرفت زده شد این ازارایشگری
خیاطی که خودم میرفتم کلاس خیاطی تومنطقه ام جای خوبی نداشت برم بدردنمیخوردباتاکسی میرفتم جای دیگه ۲۰کیلومترباخونمون فاصله داشت کلاسای سازمان فنی حرفه ایی هرشهری داره استاداشونم بهتره همون جایی که مثلا بری خیاطی شخصی دوز بهت یادبده موقع مدرک گرفتن میفرستنت اداره اونجا امتحان بدی بچت اگه بالای۳ساله بهتره بری چون موقع خیاطی هم ارامش داشته باشی هم وقتی سوزن وقیچی گذاشتی بهش بگی نرواونجا بفهمه تودست وپات نباشه
واینکه اگه میخوای یادبگیری ازاول برویه جای درست درمون خوب یادبگیر چون چندتاجابری خوبم نگن بیشترگیج میشی الکیم هزینه کردی روش خیاطی هم من مولربودم که هم سخته هم بهترین روش ایشالارفتی خوب یادمیگیری نگران نباش🙂