2777
2789
عنوان

کف کردن دهن بچه تو خواب

13576 بازدید | 6 پست

خانوگا بچم چند وقت پیش متوجه شدن تو خواب یعالمه حباب مثل کف از دهنش دراومده البته بینیش گرفته بود و سرما خورده بود  الان دوباره یادم افتاد بنظرتون خطرناک بوده؟ پیگیر باشم؟؟

کاربری دست دو نفر👧

همون موقع باید پیگیر میشدی.... ولی اگه باز تکرار شد بی معطلی ببرش دکتر

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام تو رو خ دا جواب بده التماس میکنم بچه ی منم سرما خورد همین طوری دور دهانش کف جمع شد تو خ ...

عزیطم من فعلا از دکتر پرسیدم گفت به خاطر لوزشه ک بزرگه باید معاینه بشه ک هنوز نرفتم هنوزم بینیش کیپ میشه همینجوریه

کاربری دست دو نفر👧

سللم میدونم چند وقت گذشته ولی تروخدا جوابمو بده عزیزم بچه منم حالاتش مثه بچه شماست 

1 سال و 9 ماهشه شبا بینیش کیپ میشه خیلی خیلی زود سرمامیخوره و به کوچک ترین بادی شبا بینیش کیپ میشه شاید کلا یک ماه این بچه تو این 2 سال بینیش باز بوده 

جدیدا هم یع 10 روزیه تو خواب از دهنش کف میاد 

شما چکار کردین و دکتر چی گفت

نگرانم تا برم دکتر 

سللم میدونم چند وقت گذشته ولی تروخدا جوابمو بده عزیزم بچه منم حالاتش مثه بچه شماست 1 سال و 9 ماهشه ش ...

سلام عزیزم همش از لوزه سومه نگران نباش باید لوزه سومشو عمل کنی خوب میشه عملشم شبکه  من دوباره عود کرد همرو باهم عمل کردیم اصلیاشم دیگ درآورد 

کاربری دست دو نفر👧