2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوابتو بنویس ریپلای کن منو وقتی نوشتی بیام ببینم چه خوابی دیدی

مرسی عزیزم ⁦♥️⁩ 

چند شب پیش خواب دیدم با یه غریبه تو یه فضای بسته ایم که روبه رومون یه ضریحه و روش شیشه کار شده ، بعد یه نفرو دیدم که چهرش نورانی نورانی بود ، خوشحال شدم و به کناریم گفتم حضرت محمد رو ببین ، بعد دوییدم رفتم که ببینمش از نزدیک ، وقتی رفتم دیدم رفته و اون غریبه هم گفت از دور دیدی دیگه ، بری نزدیک اون می‌ره 

فرداش هم مامانم خواب دیده بود بهم که یه نفر دستم رو کلمات قرآن گرفته ، مادرم هم فقط دستش رو دیده و تشخیص نداده کی بوده 

تعبیرش چیه گلم ؟ 

مرسی عزیزم ⁦♥️⁩  چند شب پیش خواب دیدم با یه غریبه تو یه فضای بسته ایم که روبه رومون یه ضریحه و ...

این تعبیرش مشخصه خوبه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 
⁦♥️⁩⁦🙏🏻⁩🥰ممنونمم ، اره ارتباطم خیلی کمه  

قربونت خوابم کار هرکسی نیست تعبیر کنه باید از عالمش پرسید و با جزییات تعبیر میشه  خود من میپرسم تو سایت بهشون اعتماد کامل ندارم فقط با اتفاقات روزمرم مقایسه میکنم شاید چیزی دستگیرم شد ولی خواب شما مشخصه تعبیرش خوبه ❤️

قربونت خوابم کار هرکسی نیست تعبیر کنه باید از عالمش پرسید و با جزییات تعبیر میشه  خود من میپرسم ...

😍💞⁦♥️⁩ ممنونمم 

اره من هم دنبال تعبیر کننده خوب میگشتم که پیدا نکردم متاسفانه ، به سایت های تعبیر آنلاین هم زیاد اعتماد ندارم 

😍💞⁦♥️⁩ ممنونمم  اره من هم دنبال تعبیر کننده خوب میگشتم که پیدا نکردم متاسفانه ، به سایت های ...

منم همینطور شما به خیر بگیرید

از مرجع هم بپرسید شاید بدونه