2777
2789
عنوان

محل کار همسرم😓

762 بازدید | 21 پست

بچه ها ی چیزی مثل خوره از صبح افتاده تو جونم طاقت نیاوردم ب کسی نگم گفتم بیام اینجا بگم 

شوهرم پریشب گفت سرکارش تو یکی از اتاقا دو تا خانم تازه اومدن برای کار..😬😬 از بدشانسی منم آب جوش هم توی همون اتاقه .شوهر من و بقیه آقایون برای اینکه فلاکس پر آب جوش کنن باید برن توی همون اتاق ...تا امروز هم خدارو صد هزاررررررررر مرتبه شکر شوهر من صاحبکارش براش فلاکس نخریده بود فلاکس نداشت ک بره اونجا اما بقیه آقایون میرفتن از همونجا آب پر میکردن ولی امروز صبح گفت برام فلاکس آورده 😭😭😭😭😭😭

اینم گفت ک بقیه آقایون ک اونا هم متاهل هستن هی به شوهر من میگفتن تو هم پاشو برو فلاکس مارو ببر دو تا دختر خوشگل هستن😑😑😑😑😑

حالا همه اینا ب کنار وقتی داشت می‌رفت گفت لباس کارم پاره شده ی لباس دیگه ببرم؟؟. گفتم لباس کاره دیگه مجلس ک نمیری دوباره پاره میشه 

برای چی میخواست لباسش پاره نباشه چون امروز میخاد بره اونجا😭😭

ولی جدا از همه اینا بهش اطمینان دارم واقعا چون می‌شناسمش همیشه سرش پایینه ب کسی نگاه نمیکنه😅

بچه ها فکر های بد نفرستید برام ک شوهرمو🔪🔪🔪🙊

حالا خدایی اگه دخترم نباشه با لباس پاره اخه؟

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نوشتی فکرای بد ننویسین پس چی بنویسیم😂😂

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 تو دلی من ۱۴۰۴/۰۹/۱۹ دنیا اومد خدایا شکرت🥹😘 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

نترس ک سرت بیاد

ایشالله نگاشون نمیکنه😅

ولی تو نیستی وُ شِعرَم؛آسِمونش،ماه نداره.                           از اَشک یاس کوچه ها؛تا چشم کور از گریه ها.                       با یادِ عَطر تو زنده ان؛تاباز برگردی به خونه.

شما گمانم دچار خود آزاری هستی وتاپیکهای نی نی سایت روتون خیلی تاثیر گذاشته 

یا اعتماد داری یا نداری 

اگر همسرت مشکلی داشته باشه سرکار که چه عرض کنم تو مرغ دونی هم لغزش رو داره ،اگر هم مشکلی نداره فکرای بیخودی نکن وخودتو اذیت نکن 

حالا خدایی اگه دخترم نباشه با لباس پاره اخه؟

از خونه ک می‌ره لباس خوب می‌پوشه ک ولی اونجا اینارو در میاره لباس مخصوص کارشو میپوشه اون لباسارو میگه پاره شده ولی بخاطر کارشه ی دست دیگه هم برده پاره شده 

نمیشه کسی رو به زور متعهد به خودت نگه داری 

ازادش بزار اگه دوست داشته باشه هیچ کاری نمیکنه 

بعدشم نگاه کردن که همه دارن زن مردم نداره به نظر من نگاه کردن خیلی جرم سنگینی نیست😂

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

اسی بابا جان بزار شوهرت بنده خدا لباس غیر پاره بپوشه😂

فلاکس و لباس سالم که نشد انگیزه خیانت

مگه اینکه ته ذهنت به دلایلی به شوهرت اعتماد نداشته باشی 

وگرنه اینا چیز خاصی نیستن

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

به نظرت بده بالباس کارکهنه نرفته سرکار که بگن چه زن شلخته ای داره که به شوهرش نمیگه لباست روعوض کن

بزارشوهرت مرتب بره سرکار که بگن خانمش به فکرشه

قد167 وزن76وزن دلخواه 67