2777
2789
عنوان

دستور مرغ عالی

114 بازدید | 4 پست

سلام بچه ها خوبین من شب نزدیک ده نفر مهمون دارم لطفا کمکم کنین باهاشون رو دروایسی دارم دوس دارم غذام خوشمزه بشه هر ترفندی برا خوشمزه شدن مرغ بلدین بهم بگین یا کلا خودتون چجوری درست میکنین بنویسین برام پیشاپیش ممنون از وقتی ک میزارین❤️❤️❤️مرغامم کبابی خورد کردم واسه هر نفر دو یا سه تکه کافیه ب نظرتون؟

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی

تجربه می گه چیزی رو رو مهمون امتحان نکن. کارایی که قبلا کردی انجام بده. 

ی بار با تاپیک مرغ سایو درست کردم عالی شد اما برا ده نفر نمیدونم چقدر باید ادویه و رب و اب بریزم

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ی بار با تاپیک مرغ سایو درست کردم عالی شد اما برا ده نفر نمیدونم چقدر باید ادویه و رب و اب بریزم

انشالله که امشبم عالی میشه

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

سلام عزیزم 

من این دستورو بلدم 

همه میگن خوب میشه،امیدوارم به دردت بخوره❣️🌱

اول مقدار مرغی که مد نظرته رو با برگ بو ی هویچ ی دونه پیاز و ی دو سه تا سیر و اب بذار یه نیم جوش بزنه تا بوی زحمش بره و بردار توی ی ظرف بذار

بعدش روغن بذار زردچوبه ی مقدار درحدی که رنگ روغن تغییر کنه بریز و مرغا رو یه تفت بده بذار کنار 

روغن اگه زیاده بنظرت کمش کن

پیاز رنده شده رو سرخ کن ی مقدار که سبک شد سیر رو بهش اضافه کن و با ادویه(زردچوبه،فلفل،یه مقدار کم دارچین،پودر سیر،نمک) سرخشون کن مقدار رب بستگی به حجم مرغا ها داره بریز و تفت بده تا رنگ باز کنه و اب بریز یکم توش

توی ظرف دیگه میتونه ی تابه بزرگ باشه

مرغارو بچین یه لایه هویچ (خلال شده،یا حلقه ای)بذار روش یه لایه فلفل دلمه ای 

و مقداری از مایعی که درس کردی،و زعفرونی که از قبل دم کردی 

باز دوباره همینو تکرار کن تا تموم شدن مرغا ( اخر مقدار ابلیمو بنا به سلیقه ی خودتون به نسبت ترشی و وا نرفتن مرغ)

اگه ابش کم بود یکم اب اضافه کن و بذار روی گاز 

دقت کن که خیلییی اب نریزی که مرغ قوطه ور شه ظاهرش خیلی بد میشه