2777
2789
عنوان

دانشگاه مجازي

235 بازدید | 11 پست

بچه ها ، دانشگاهي داريم كلا كلاساش مجازي برگزار بشه ؟ علمي كاربردي مقطع كارشناسي منظورم هست 

همسرم گير كرده و به خاطر كار بعد كرونا ديگه نتونست بره ، الان ميگه يه دانشگاه گير بيار كه كلا مجازي باشه عين دوران كرونا ... هست همجين چيزي ؟

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

الان همسر من كارداني داره ميتونه پيام نور ادامه بده دو سال بخونه و كارشناسيشو بگيره ؟

رشتش چیه 

اول باید از دانشگاهی که هست انصراف بده ولی فکر کنم پیام نور چون نیمه دولتیه یا باید با سوابق بره یا کنکور بده 

رشتش چیه  اول باید از دانشگاهی که هست انصراف بده ولی فکر کنم پیام نور چون نیمه دولتیه یا باید ...

مديريت بورس

ميگه اگه نشد تغيير رشته هم حاضرم بدم به رشته هاي نزديك مثل مديريت كسب و كار و اينا ... الان مدرك كاردانيش براش سوابق به حساب ميره اگه بدىن كنكور بخواد بره ؟ معدلشم عالي هست 

بعد دروس کاردانی رو تطبیق بزنه که نخواد دوباره تو پیام نور واحدهایی که گذرونده رو دوباره از نو بخونه

اين هم حرفيست 

ولي دوتا مشكل هست ، يكي اينكه هنرستان كاردانش بوده و معدلشم خيلي خوب نبوده ؛ با اين حال شانس داره ؟

دو اينكه فكر كنم تطبيق رو براي دانشگاه هاي هم سطح ميزنن ، يعني شك دارم كه بتونه ىاحدهاي گذرونده تو علمي كاربردي رو با يه رشته ي ديگه تو پيام نور تطبيق بزنه ... ميشه ؟

یه سر بره دانشگاه بپرسه خب

مناسفانه وقت نميكنه از ٨ صبح تا ٩ شب مغازه ست دست تنها ... بعد مگه اين اطلاعات رو دانشگاه ميدن ؟ نبايد از تو دفترچه انتخاب رشته و اينا شرايط رو خوند ؟

امروز همش تلاش گرفتم با اين موسسات مشاوره تحصيلي تلفني تماس بگيرم صحبت كنم ، هيچ كدوم فعال نبودن ... ازينايي كه اولش ٩٠٩٩٠٧ فلان فلان هست ... گير كرديم بخدا ... اين ترم رو ثبت نام كرد و بعد دو سه هفته ي اول ديگه نتونست بره و اين ترم الان رو هواست ... علمي كاربردي كه مال شاغلاست و بايد آخر هفته ها كلاس بزارن ... از دانشگاه دولتي بدتره ... هر روز هفته از صبح تا غروب كلاس 

مناسفانه وقت نميكنه از ٨ صبح تا ٩ شب مغازه ست دست تنها ... بعد مگه اين اطلاعات رو دانشگاه ميدن ؟ نبا ...

عزبرم من خودم به غیر از شنبه ها بقیه کلاسای دانشگاه رو نرفتم چون خوابگاه نتونستم بمونم ولی با استادا صحبت کردم این اواخر هم خدا کمک کرد و بخاطر آلودگی هوا و سرما و برف دوهفته تعطیل شد یه هفته هم بخاطر فرجه امتحانا تعطیل کردیم حالا شما یا برید دانشگاه حضوری با استادا حرف بزنید یا اگر نمی‌توانید حتما به استادا تماس بگیرید و در جریان قرارشون بدید که حذف نکنن درس رو براتون این ترم رو هر جور شده نزارید از دست بره چون اخراشه تا ترم بعدم خدا بزرگه

عزبرم من خودم به غیر از شنبه ها بقیه کلاسای دانشگاه رو نرفتم چون خوابگاه نتونستم بمونم ولی با استادا ...

انشالا 

اما استرس ازين به بعد رو داريم ، چون هميشه كه اينطور تعطيلي و ... نيست و واقعا شرايط رفتن رو نداره 

دور هم هستيم از كرج تا تهران 

حالا باز اگر كرج بود دانشگاه هم يه خط در ميون ميرفت

ممنون از پاسخ هاتون 🙏❤️