2777
2789
عنوان

بارداری

148 بازدید | 20 پست

سلام دوستان توروخدا فقط کسایی که تجربه دارن بگن بارداری خارج رحمی علاعمش از کی شروع میشه ایا از همون اول لک بینی هست؟من درد شکمی ندارم ولی درد کمر دارم و یکم لک بینی خیلی میترسم خارج رحمی باشه بیبی چک زدم دوتاش منفی شد یکیش مثبت 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه روزهای اول بارداری هستید ازمایش بدید،بعد شم هر گردی که گردو نیست! خارج رحمی درد هاش خیلی تابلو اصلا شبیه درد پریودی نیست .من اصلا لک نداشتم 

دل آرامی که داری دل در او بند                                        دگر چشم از همه عالم فرو بند

من خارج رحمی بودم لک بینی نداشتم یه روز با درد شدید دل‌پیچه شکم که می‌گرفت ول میکرد و با هیچی اروم نمیشد  بعدش غش میکردم تند تند میزد دردش به شونه هام و دستام 

وخدایی که به شدت کافیست بهم دیگه دعا کنیم باهم دیگه بخندیم به هم دیگه نخندیم 
خارج از رحم مگه الکیه من ده سال پیش خارج از رحم باردار شدم مردم وزنده شدم راه به راه غش می کردم

از می علاعمش شروع شد بزات گلم از همون اول لک بینی داشتی؟

از می علاعمش شروع شد بزات گلم از همون اول لک بینی داشتی؟

ی شب خیلی ببخشید رابطه داشتم صبح بیدارشدم دیدم نمیتونم سرپا واستم آنقدر حالم بود نه لکه بینی نداشتم رفتم بیمارستان ازم خون گرفتن بتام خیلی بالا بود بعد فرستادن سونوگرافی تایید شد من یکی از لوله هام ترکیده بود خونریزی داخلی کرده بودم وای خدا سر کافرم نیاره خیلی بد بود اصلا فکرنکن

فقط خدا
ی شب خیلی ببخشید رابطه داشتم صبح بیدارشدم دیدم نمیتونم سرپا واستم آنقدر حالم بود نه لکه بینی نداشتم ...

ببخشید میپرسم قبل اینکه لوله تو از دست بدی از همون وقتی که فهمیدی بارداری علاعمی نداشتی؟ من لک دارم همش کمرمم میگیره ول میکنه اخه میگن خارج رحمی خیلی دیر با بیبی چک مثبت میشه برای من یه هفته بعد تاخیر مشخص شد

ببخشید میپرسم قبل اینکه لوله تو از دست بدی از همون وقتی که فهمیدی بارداری علاعمی نداشتی؟ من لک دارم ...

من پریودم شدم اون ماه قشنگ یادمه خاطره بد هیچوقت یادم نمیره رفتم بیمارستان دکتر گفت خانم بارداری گفتم نه یک هفته پیش پریودشدم علایم نداشتم 

فقط خدا