2777
2789
عنوان

بی بی چک اول صبح 🥰🥰

596 بازدید | 29 پست

سلام سلام من دیشب مار ک یونی تست زدم چند نفر گفت مثبت کاذب نشون میده امروز صبح با کلی سختی رفتم مارک مدیکور خریدم ۲تا ش تو همون دقیقه اول حاله دوم کامل معلوم بود تو ۵ دقیقه کامل قرمز شد ۲تا خطاش به نظرتون امکان داره مثبت کاذب باشه

توی این دنیا دیگه هیچ کس به هیچ کس رحم نمیکنه فقط خودتی با خدای خودت من زیاد خنجر خودرم اعتماد کردمو درمقابل اعتماد فقط خنجر ودرویی دیدم  دیگه حتی برادر به برادر خودش هم رحم نمیکنه 

برا اینکه مطمعن بشی زود برو ازمایش خون بده

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه مثبته. مبارک باشه

بیستٖـون،هیٖـچ،دمـٰاونـٖدم اگـٖر سـد بشـٖود، هـٖدفم قسٖمت مـٖن بوده و بٰاااایـٖدبشود.                                        بنا کننده ی شادی های خود باش😍                                    من یه رفیق صمیمی دارم که بیشتر از همه بهش اعتماد دارم.همه حرفای دلمو با خیال راحت بهش میگم.اونم با دقت همه رو گوش میده و بهم میگه نگران نباش من پشتتم😍. بخودم میبالم بابت داشتن همچین رفیقی😌.اون رفیق:خداست.😍(دوست دارم خدا جونم،رفیق صمیمیم🤝)

مبارکه😍❤️

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
فکر نمیکنم مبارکه گلم 😘😘😘  چند روز تاخیر داشتی ؟

ممنون عزیزم ۹ روز 

توی این دنیا دیگه هیچ کس به هیچ کس رحم نمیکنه فقط خودتی با خدای خودت من زیاد خنجر خودرم اعتماد کردمو درمقابل اعتماد فقط خنجر ودرویی دیدم  دیگه حتی برادر به برادر خودش هم رحم نمیکنه 
نه کاذب نیست. مبارکه😍 انشاالله دامن همه منتظرا سبز بشه

ممنون عزیزم ایشالله