2777
2789
عنوان

حالت تهوع

385 بازدید | 11 پست

سلام دوستان

یک هفته به پریودم مونده و از حالت تهوع دارم کلافه میشم ، از اول صبح تو تاکسی از بوی عطر یه مسافر شروع شد 

البته بگم که تو اقدامم اما بعید میدونم خبری باشه!

نمی دونم چیکار کنم!!؟

خیلی اذیت ام !!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه خیلی بعید می دونم چون همسرم یه واریکوسل خفیفی داره فکر میکنم هورمونام بهم ریخته ! اخه جدیدا بدون ...

مثه ما

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
نه خیلی بعید می دونم چون همسرم یه واریکوسل خفیفی داره فکر میکنم هورمونام بهم ریخته ! اخه جدیدا بدون ...

داشته باشه عقیم که نیست چون فکر میکنی نیست بیشتر شک کن😂ولی خب صبر کن تا موعدت شایدم برای پری باشه 

شوهر من جفت بیضه هاش داره،دوتا بچمم با یک اقدام گرفته 

دکتر تعجب کرده بود میگفت کسایی که این بیماری رو دارن و به این شدته اصولا خیلی سخت بچه دار میشن ولی ما نمیدونستیم و دوتا جیگرم داریم

فقط خدا

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 
شوهر من جفت بیضه هاش داره،دوتا بچمم با یک اقدام گرفته  دکتر تعجب کرده بود میگفت کسایی که این ب ...

خداروشکر عزیزم واقعا خواست خدا که باشه خیلی ناممکن ها ممکن می شه ♥️

اما من خیلی دلخوش نیستم و تازه می خوام شروع کنیم به درمان !!

البته سه ماهه تو اقدامیم 

خداروشکر عزیزم واقعا خواست خدا که باشه خیلی ناممکن ها ممکن می شه ♥️ اما من خیلی دلخوش نیستم و تازه ...

ان شاءالله خدا به دلت نگاه کنه هرچی خواستی همون بشه

ولی امیدت دو از دست نده ،تو گفتی شوهرت خفیفه،شوهر من فقط ۱۰ درصد امکان بچه داشتن داشته که دوتا داریم

میخواد عمل کنه یعنی اینقدر شدیده

فقط خدارو یادت نره

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم