2777
2789
عنوان

چیکار کنم؟

113 بازدید | 34 پست

بچه ها چند وقته من مشاوره میرم برای کنکورم...بعد اون اقایی ک مشاور منه چند بار دیدم ک رفتار هایی میکنه ک انگار خوشش میاد از من.منم واقعا چون خودم کسی دیگه ای رو دوس دارم هیچ رفتاری ک نشون بده خوشم اومده نکردم

دو بار مشاورمو عوض کردم انداختم با یکی دیگه از همکارهاش توی همون اموزشگاه چون اذیت بودم

حالا الان پیام داده جلسه امروزتون هماهنگ کنین اگه میشه یه 10 دقیقه بیشتر بمونین کار خصوصی دارم.

حسم میگه میخواد یه چیزایی از علاقش بگه...اگه گفت چی بگم؟

بگم یکی دوس دارم؟خب اونوقت اشنای بابامه

بگم کنکور؟اگه بگه صبر میکنم چی؟

بگم خوشم نمیاد؟از چیش ایراد بگیرم اخه..دانشجوعه

بخدا قسم ایندفعه کاربریم رو بترکونین حلالتون نمیکنم  این چهارمیه...مرسی اه  

الان در مورد هیچی فکر نکن ....اگر هم چیزی گفت (در مورد هر چی ) فقط همین جمله رو بگید .

اجازه بدید کمی فکر کنم بعد بهتون جواب میدم یا خبر میدم ...همین ...حتی اگه اصرار کرد که ایا شما هم علاقه ای به من دارید یا نه .بگید اجازه بدید اول فکر کنم بعد بهتون جواب بدم ..الان تو موقعیتی نیستم که صریح باهاتون صحبت کنم .

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو تو خوشت نمیاد ازش😐

چجوری بگم بلد نیستم بهش بربخوره چی

چشمم ب چشمش میوفته حداقل تا 6 ماه دیگه

الان در مورد هیچی فکر نکن ....اگر هم چیزی گفت (در مورد هر چی ) فقط همین جمله رو بگید . اجازه بدید ک ...

اره بخدا من همین الان با طرفم بحثم شده اول صبحی هیچ حوصله ندارم اینم بنده خدا چه موقعی پیام داده

اگه خواست دوست بشه بگو علاقه ای به دوستی ندارم اگه ازدواج بگو قصد ازدواج ندارم

وفاداری سبک نجیب زادهاست خیانت از کمبود محبت نیست از تنوع طلبیه....کسی که واقعا تو رو بخواد نمیتونه ثانیه ای  باکسی دیگه ای بگذرونه اینکه با یک نفر باشی هم به خودت لطف کردی هم به جسمت احترام گذاشتی
اگه خواست دوست بشه بگو علاقه ای به دوستی ندارم اگه ازدواج بگو قصد ازدواج ندارم

اینم خوبه نه احتمالا بگه فعلا در حد اشنایی

اره من تو این یکی رابطه زاییدم  حوصله ندارم بخداا

اره بخدا من همین الان با طرفم بحثم شده اول صبحی هیچ حوصله ندارم اینم بنده خدا چه موقعی پیام داده

ببین گاها شرایطی برای یه آدم پیش میاد که ممکنه تو عصبانیت یا یه موقعیت اشتباه دیگه یه فرصت طلایی رو از دست بده .نمیگم این مشاور حتما فرصت طلایی هست اما یه فرصته ...

برای فکر کردن باید آرامش داشته باشید و تمام موقعیت ها و شرایط رو بسنجید تا بتونید بهترین تصمیم رو بگیرید .حالا هر تصمیمی چه مربوط به ازدواج باشه یا کار یا هر چیز دیگه ای 

شما بهتره برید حرفهای مشاور رو بشنوید شاید اصلا فکرتون اشتباه بوده ...شاید صحبت دیگه ای داشته باشه ...

هر حرفی گفت و شما باید نظر میدادید همین یه جمله کفایت میکنه ...اجازه بدید کمی فکر کنم بعد خدمتتون خبر میدم . همین .

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
ببین گاها شرایطی برای یه آدم پیش میاد که ممکنه تو عصبانیت یا یه موقعیت اشتباه دیگه یه فرصت طلایی رو ...

آره در موردش فکر کن اسی ببین اون فرصت طلایی هس یا نه 

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐
ببین گاها شرایطی برای یه آدم پیش میاد که ممکنه تو عصبانیت یا یه موقعیت اشتباه دیگه یه فرصت طلایی رو ...

راستش تاپیک قبلمم هست

کلا حال و حوصله دوستی ندارم دیگه

الانم طرفمو دوسش دارم ولی از چت خسته شدیم دیگه

اونم کلافه اس ک چرا من پیشش نیستم برای همین کلا رابطمم داره سرد میشه

فقط دارم میخونم ک تا چند ماه دیگه دانشگاه برم ببینم اگه نزدیکش باشم رابطمون بهتر میشه یا نه

چون علاقه ام دارم ب طرفم هرچند سرد شدیم ولی نمیخوام سریع وارد دوستی با کسی شم یا حتی در حد ازدواج

آره در موردش فکر کن اسی ببین اون فرصت طلایی هس یا نه 

خب ببین من طرفمو دوس دارم دانشجو پزشکیه.ادم عاقلیه.درکم میکنه اما الان چون همش رابطمون اکثر با چت کردن بوده دیگه خیلی برامون سخته تحمل دوری..اونم  خیلی دوسم داره.خونه و ماشین نداره ولی باباش پولداره

این اقای دیگه ام چون داره دندون پزشکی میخونه اومده توی کار مشاوره و اموزشگاه زدن

ادم خوبیه البته ک من چیزی  زیادی درباره اش نمیدونم..ظاهرشم خوبه.یه 206 هم داره

در همین حد

سخته خب کدوم طلاییه الان

راستش تاپیک قبلمم هست کلا حال و حوصله دوستی ندارم دیگه الانم طرفمو دوسش دارم ولی از چت خسته شدیم د ...

هنوز که مشخص نیست در مورد چی میخواد صحبت کنه ...شما اول برو صحبتهاش رو گوش بده بعد بیا اینجا بگو اینا رو گفته حالا چیکار کنم .

خب ببین من طرفمو دوس دارم دانشجو پزشکیه.ادم عاقلیه.درکم میکنه اما الان چون همش رابطمون اکثر با چت کر ...

خب اگ بهت گفت بگو ن وقت بیشتری میخوام فک کنم فعلا ن 

بعد ببین اخلاقش چطوره

هر کدوم اخلاقش بهتر باشه طلاییه

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐
هنوز که مشخص نیست در مورد چی میخواد صحبت کنه ...شما اول برو صحبتهاش رو گوش بده بعد بیا اینجا بگو این ...

اصن مطمعنم میخواد اینا رو بگه