2777
2789
عنوان

رویان بند ناف

1215 بازدید | 24 پست

کسی ذخیره بند ناف نوزاد رویان داشته؟ و اینکه تا حالا خودتون از نزدیک و اطرافیان دیدین به دردی بخوره  ؟ 

من شنیدم فقط اگه کودک با تالاسمی به دنیا بیاد شاید بتونن کاری کنن

که اونم با ازمایشا قبل بارداری مشخص میشه اگه مشکلی داشت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه عزیزم برای تمام بیماری های صعب العلاجه خود بچه، پدر مادر و خواهر و برادره،یه کار فوق العاده ارزشمنده که تا آخر عمرت حتی فکر کردن بهش آرامش بخشه. هزینه ی آنچنانی نداره. حتی برا هزینه آولی وام میدن بهت 

اول کار بعد از نی نی سایت🤪
نه عزیزم برای تمام بیماری های صعب العلاجه خود بچه، پدر مادر و خواهر و برادره،یه کار فوق العاده ارزشم ...

خب تا حالا کی رو دیدین از نزدیک که درمان شده باشه؟

تو سایت ش هم دیدم هیچ چیزی ننوشته از نمونه هایی که درمان بشن بجز تالاسمی خود بچه

خدا نکنه کاربرد داشته باشه خواهر. خداکنه تا آخر عمر بچم کاردبرد نداشته باشه

من کلی گفتم که کاربردی داشته باشه

اخه تا بحال هیچ جا نمونه ای ندیدم 

فک نمیکنین برای آزمایش و تحقیقات استفاده میشه   تازه یه هزینه هم میگیرن؟

برا درمان سرطان هم کارایی داره چه برا خود بچه چه بستگان که خونش بهش بخوره .البته خدا اون روزو برا هی ...

برای بستگان و خواهر برادر  که حتی یه نمونه موفق هم نداره تو سایت ش 

رو چه حسابی این میگن؟

من کلی گفتم که کاربردی داشته باشه اخه تا بحال هیچ جا نمونه ای ندیدم  فک نمیکنین برای آزمایش و ...

نه جانم. شماذشیراز و تهران باشین و شهرای بزرگ میتونی بری بیمارستانشون مستیقیم کاراشونو ببینی. من اینجا خیلی تحقیق کردم. عمه های دخترم و عمه ها یعمه هاشون سرطان دارن. بهم گفتن اگه بدخیم باشه میتونیم کمکتون کنیم برای درمانش ولی شکر خدا همشون شفا گرفتن

اول کار بعد از نی نی سایت🤪
ماهانه نه سالی سیصد هزارتومن

عذر میخوام هزینه اولیه اش تقریبا چقد میشه؟ چون من خیلی دوس دارم انجام بدم واسه نی نی ولی گفتن هزینه هاش وحشتناکه، ممنون میشم راهنمایم کنید🙏🙏🙏🙏🙏🙏