2777
عنوان

ادم اینقدر پلید؟!!

968 بازدید | 29 پست

@faleeehafez

ادم اینقدر بیشرافت و‌پلید؟! انشالا مریضی و درد قسمت کسی بشه که اونقدر  پسته که میاد بچه کس دیگه ای رو‌نفرین میکنه! خدا جای حق نشسته. تونقدر حتی شرافت نداشتی که به خودم چیزی بگی نه به بچه معصوم‌کوچیکم!

@نی_نی_یارشب اینجور وقتا که کسی هر چی میخواد میگه و بعد هم تاپیکشو‌قفل میکنه چیکار باید کرد؟!شما تاپیک ایشون رو بخونید! یه حرف کاملا غیر علمی و‌منطقی زدند. بماند که اگه کسی اونقدر نادان باشه که خرف ایشون رو بش اولویت بده تسبت به نظر پزشک، ممکنه بچش حتی تشنج بکنه در صورت تب، اونو کاری ندارم. اما ایشون چی کار به عزیز من داره؟! درسته این کار؟!

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

جریان چی بود ، نفهمیدم !

❤️ای تو بهانه واسه بودن ❤️ای نهایت رسیدن❤️ ای تو خود لحظه ی بودن❤️ تا طلوع صبح خورشید و دمیدن ❤️تو رو اون لحظه که دیدم، به بهانه هام رسیدم❤️ از تو تصویری کشیدم، که اونو هیچ جا ندیدم❤️ تو رو از نگاهت شناختم ،قصه از عشق تو ساختم❤️ تو رو از خودت گرفتم، با تو یک خاطره ساختم❤️من با این آهنگ زندگی کردم... زندگی ...

چی بهش گفتی خب

عزیزم تاپیک اخرشو‌بخون! میگه متخصص کفته به بچه ایبوپروفن ندید ابدا! سرطان زاست! این حرف کاملا غیر علمیه! تو المان و سوییس با این علم پزشکی به بچه ایبوپروفن میدند در صورتیکه تبش با استامینوفن پایین نیاد! بعد هم میگه نه! این نظر متخصص اطفاله! 

عزیزم تاپیک اخرشو‌بخون! میگه متخصص کفته به بچه ایبوپروفن ندید ابدا! سرطان زاست! این حرف کاملا غیر عل ...

یعنی شما گفتی نه سرطان زا نیست اینطور پرخاش 

ای بابا تو نی نی سایت رد دادن بعضیا