2777
2789
عنوان

همکارای حسود

177 بازدید | 8 پست

وارد محیط کاری شدم که تقریبا از همشون سرتر بودم.خوش پوش بودم و قیافه معمولی.جایگزین یکی شده بودم که تا الان ازم بدش میاد.بقیشونم جلوم تعریف قیافمو کردن.من چندتا عیب داره صورتم کاش میشد برطرفشون کنم

وای توروخدا مردم انقد بیمار نیستن که به قیافه شما حسادت کنن.

دست بالای دست بسیاره.این شمایید که فکر میکنید بقیه به شما فکر میکنن.

مردم انقد گیر و گرفتاری دارن که اصلا براشون اهمیت نداره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهر شوهرم اونقدر معمولیه بنده خدا ،مدام فکر می کنه همه بهش حسودی می کنن ،می گه من تو سر کار از همه زیباترم ،خوش هیکل ترم .بنده خدا ما هم برای خوشحالیش بیخودی ازش تعریف می کنیم .میریم عروسی کلی دختر زیبا هست این می گه من از همه شون خوشگل ترن اگر بگی نه می گه همه کسودن امیدوارم شما این طوری نباشی

✔️ خبرنگار 
خواهر شوهرم اونقدر معمولیه بنده خدا ،مدام فکر می کنه همه بهش حسودی می کنن ،می گه من تو سر کار از همه ...

اتفاقا من اعتماد ب نفس ندارم خودشون میگن که قشنگم

ولی در هر صورت اگر صورتت معمولیه نیاز نیست دست بزنی ،خودتو دوست داشته باش ،زیادم ادم تو چشم باشه سر ...

صورتم معمولیه فقط چندتاخال پوستی دارم دوس ندارم رو صورتم باش.پیشونیمم چروک شده بخاطر گریه زیاد.

صورتم معمولیه فقط چندتاخال پوستی دارم دوس ندارم رو صورتم باش.پیشونیمم چروک شده بخاطر گریه زیاد.

خال رو که میشه برداری ،چروک هم بوتاکس ،البته باید ببینی چند سالته زود نباشه برای این کارا .منم پیشونیم جالب نیست و بیخودی گریه کردم .من چشمام حالتش بد شده .زیر چشمم گوده 

✔️ خبرنگار